Joukkueenjohto

BJÖRN NYLUND

VALMENTAJA

Lempinimi: Nalle
Valmentajakokemusta: lähes 30 vuotta. Valmentanut kaikilla sarjatasoilla tyttöjä, poikia, naisia ja miehiä sekä myös nuorten maajoukkuetta.

Pelaajakokemusta: 25 vuotta, aikuisten SM-hopea ja ikämiesten Suomen mestari HIFK:ssa.

HIFK:ssa: sekä pelaajana että valmentajana. Valmentajana HIFK:n naisissa näljättä kautta, ja kaikkina edellisinä kausina Nalle on ollut luotsaamassa naiset Suomen mestaruuteen: 2012, 2013 ja 2014. Lisäksi Nalle valmensi Kiffenin naiset mestariksi 1992. Silloin Kiffenin naisissa pelasi muuan Nina Väyrynen, jonka tytär Ida on nykyisen joukkueen kantavia voimia. 

ANNETTE TALLQVIST

VALMENTAJA

”Nette” lopetti pitkän ja ansioituneen pelaajauransa kevään 2014 mestaruuteen ja siirtyi penkin taakse. Kolmas kausi HIFK.n naisten valmennustiimissä.

Pelaajana 11 Suomen mestaruutta, 5 Spartassa ja 6 HIFK:ssa. Pelasi myös kolme kautta Saksan 2. Bundesliigassa, mitä voidaan pitää suomalaiselle naispelaajalle erittäin kovana suorituksena. Netten pelinumero 17 on koskematon. 

NICLAS BERG

JOUKKUEENJOHTAJA

Jokapaikanhöylä Nicke häärii HIFK:n naisjoukkueen ympärillä aivan kuin kaikki pelaajat olisivat hänen omia tyttäriään. Oikeassa elämässä vain yksi on hänen tyttärensä. Vastaa ottelutapahtumien sujumisesta ja joukkueen manageroinnista. 

SIMON GRANROTH

FYSIOTERAPEUTTI

Aina niin iloinen ja avulias Simon hoitaa pelaajien kroppaa ja välillä myös mieltä. Toimii myös osana joukkueen fysiikkavalmennusta.

KARI RUUSUNEN

HIEROJA/HUOLTAJA

Käsipallon monitoimimies Kari hoitaa ja huolehtii. Teippaa, hoitaa, huoltaa, ruokkii, juottaa ja vastaa varusteista. Kaikki mitä pelaaja tarvitsee.

CHRISTEL TRAP-PETERSEN

TAPAHTUMA-AVUSTAJA

Cricke avustaa aina välillä myymässä pääsylippuja otteluihin. Cricken tytär pelasi aikanaan HIFK:n naisten joukkueessa.

TIMO HELENIUS

TAPAHTUMA-AVUSTAJA

Kahtlen Axin isä Timo on IFK-pappa henkeen ja vereen. Yleensä ”Pappa UT”:n tapaa lipunmyynnissä.