Joukkueenjohto

ROSTISLAV GRINISHIN

PÄÄVALMENTAJA

Lempinimi: Rosti

Ukrainassa syntynyt, nykyään Venäjää edustava Grinishin on pelaajana edustanut mm. Riihimäen Cocksia kausilla 2004-2007. Lähes 20-vuotiseen pelaajauraan mahtuu mestaruudet Suomen, Italian ja Venäjän pääsarjoissa. Vuonna 2009 alkanut valmennusura on vienyt Grinishinin Pietarin Akatemian ja Venäjän U20-maajoukkueen penkille ennen IFK:hon siirtymistä.

KENNETH BÄCKLUND

VALMENTAJA

Lempinimi: Kenu
Naisten joukkueen apuvalmentaja. Valmentajakokemusta parikymmentä vuotta junioreissa, miesten liigassa ja juniorimaajoukkueessa. 

NICLAS BERG

JOUKKUEENJOHTAJA

Jokapaikanhöylä Nicke häärii HIFK:n naisjoukkueen ympärillä aivan kuin kaikki pelaajat olisivat hänen omia tyttäriään. Vastaa ottelutapahtumien sujumisesta ja joukkueen manageroinnista. 

SIMON GRANROTH

FYSIOTERAPEUTTI

Aina niin iloinen ja avulias Simon hoitaa pelaajien kroppaa ja välillä myös mieltä. Toimii myös osana joukkueen fysiikkavalmennusta.

KARI RUUSUNEN

HIEROJA/HUOLTAJA

Käsipallon monitoimimies Kari hoitaa ja huolehtii. Teippaa, hoitaa, huoltaa, ruokkii, juottaa ja vastaa varusteista. Kaikki mitä pelaaja tarvitsee.

BJÖRN KULLBERG

FYSIIKKAVALMENTAJA

Björn huolehtii yhdessä Simon Granrothin kanssa joukkueen fysiikkavalmennuksesta. Crossfit-valmentaja ja -urheilija, raudanluja ammattilainen, joka hallitsee myös ravintoasiat. Käsipallotausta.  

TIMO HELENIUS

TAPAHTUMA-AVUSTAJA

Kahtlen Axin isä Timo on IFK-pappa henkeen ja vereen. Yleensä ”Pappa UT”:n tapaa lipunmyynnissä.

CHRISTEL TRAP-PETERSEN

TAPAHTUMA-AVUSTAJA

Cricke avustaa aina välillä myymässä pääsylippuja otteluihin. Cricken tytär pelasi aikanaan HIFK:n naisten joukkueessa.