1. finaalipallo Dickenille

HIFK-Dicken 26 – 28 (ja.) 22 – 22 (11 – 13)
1. loppuottelu 
28.4.2019 
Voitot: 0 – 1 

 

Naisten käsipallofinaalit alkoivat juuri niin kuin oli etukäteen uumoiltu, eli erittäin jännittävästi ja tasaisesti. Dicken tuli paremmalla sykkeellä ottelun alkuun, ja se näkyi tulostaululla. HIFK:lla oli käynnistymisvaikeuksia etenkin hyökkäyspäässä. Kotijoukkue ryhdistäytyi kuitenkin ensimmäisen puoliajan lopussa ja kuroi kiinni Dickenin viiden maalin johtoa. Puoliajalle mentiin Dickenin kahden maalin johdossa. 

Kuva: Jan Nylund

Toinen puoliaika oli erittäin tasainen ja jännittävä. HIFK meni ensimmäistä kertaa johtoon toisen puoliajan puolivälissä. Dicken tuli kuitenkin tasoihin, ja jälleen HIFK meni johtoon ja Dicken tuli tasoihin. Voiton mahdollisuudet varsinaisella puoliajalla olivat aivan kädessä, kun viimeisillä minuuteilla kotijoukkue missasi kolme avopaikkaa. Tuloksena tasapeli, ja yleisölle mannaa eli jatkoaika oli luvassa. 

Myös ensimmäinen jatkoerä päättyi tasatilanteeseen. Dicken ratkaisi ottelun toisen jatkoerän 3 ensimmäisen minuutin aikana. Se onnistui maalinteossa sekä torjui HIFK:n heittoyritykset. Näin ensimmäinen ottelupallo Dickenille. Kaiken kaikkiaan erittäin vauhdikasta, viihdyttävää ja tasokasta finaalikäsipalloa! 

HIFK on analysoinut ottelua ja todennut, että pienet asiat ratkaisivat tällä(kin) kertaa. Lisäksi ylivoimapelaaminen oli heikkoa. Ne korjataan kuntoon ensi perjantaina Pirkkolassa. 

2. loppuottelu pe 3.5. klo 18.15 Pirkkolan palloiluhalli. Liput: 15/10 €. 

Tarvitaan kaikki kannustamaan HIFK voittoon!!!! En gång – alltid!