Finaali kutsuu – HIFK klart för final!

HIFK selviytyi varmoin ottein ja rutiinilla finaaliin välieräsarjasta Sjundeå IF:ää vastaan. SIF pelasi kykyjensä ylärajoilla ja teki välillä IFK:n pelistä tukalaa. Leveämpi materiaali kuitenkin jylläsi läpi koko ottelusarjan ja toi halutun tuloksen eli finaalipaikan suoraan voitoin 3 – 0. 

1.4. Välierä 1 HIFK – SIF 38 – 22
4.4. Välierä 2 SIF – HIFK 20 – 27
7.4. Välierä 3 HIFK – SIF 28 – 18

HIFK loppuotteluun voitoin 3 – 0. 

HIFK:n ase oli etenkin puolustus- ja maalivahtipelaaminen. SIF ei onnistunut missään ottelussa tekemään 22 maalia enempää. Viimeisessä se jäi alle 20 maalin. Ensimmäinen ottelu oli hyökkäykseltä sarjan parasta pelaamista. Vierasottelu Siuntiossa oli vaikein. Hallissa oli meteliä niin kuin Play Off -ottelussa pitääkin olla, ja pelaajat tuskin kuulivat mitä toisilleen huusivat. Kolmannen ottelun alku oli myös tahmeaa, ja SIF käväisi jopa maalin johdossa 10 – 11. Missään vaiheessa kotijoukkue ei kuitenkaan lakannut uskomasta etteikö tätä hoidettaisi. 

Ilahduttavaa välieräsarjassa oli Stadin Kingien suuri määrä kannustusjoukoissa, jopa vierasotteluun oli saapunut kunnon huutosakki! KIITOS! Finaaleihin vielä suuremmalla joukolla! 

Finaalivastustajan selviämistä odotetaan ainakin sunnuntaihin 9.4. asti, jolloin Dicken kohtaa kotonaan ÅIFK:n tilanteessa 2 – 0. 

Loppuottelujen aikataulu:
ke 19.4.
la 22.4. 
su 23.4.
ke 26.4. (tarvittaessa)
la 29.4. (tarvittaessa)