Hilli, Jakimova, Holopainen ja Olsson HIFK:hon

Viime kausi päättyi iloisiin tunnelmiin, kun HIFK sai juhlia Suomen mestaruutta kotihallissaan Helsingin Urheilutalossa viiden vuoden tauon jälkeen. 

Pieniä muutoksia lukuun ottamatta joukkueen runko on säilynyt jokseenkin samana, ja siltä pohjalta on ollut hyvä lähteä rakentamaan ensi kauden joukkuetta. Muutama pelaaja lopetti, ja muutama vielä pohtii jatkamista. Tulijoiden listalla on kuitenkin pari kovaa nimeä. 

Paluumuuttajia ja nuorta taitoa

Johanna Hilli

Johanna Hilli palasi punapaitaan yhden Ruotsin Elitserien-vuoden jälkeen. Varmasti kovuutta ja kokemusta hankkinut Hilli noussee kentän johtavaksi pelaajaksi. 25-vuotiaalla pelinrakentajalla ei ole vielä yhtäkään Suomen mestaruutta, joten voitonnälkää ei ainakaan puutu. 

KyIF:stä HIFK:hon siirtyivät pelinrakentaja Adriana Jakimova ja viivapelaaja Liisa Holopainen.  Jakimova on alunperin Atlaksesta ja Holopainen Spartasta. Maajoukkueessakin esiintynyt Jakimova (21) on uuden sukupolven taitava pelinrakentaja. Hillin tavoin hän on nopea ja hänellä on hyvä heitto. Liisa Holopainen (18) tekee seuraa isosiskolleen Ella Holopaiselle viivalla.  Jakimovalle ja Holopaiselle HIFK merkitsee haastetta ja kehittymisen mahdollisuuksia kansainvälisten pelien myötä. 

Adriana Jakimova

Maalivahtiosasto vahvana 

Maalivahtiosaston vahvana perustana jatkavat All Stars -maalivahti Roosa Niemi ja olkapääloukkaantumisesta toipunut Tia Lehtinen. Uutena maalivahtitiimiin liittyi Alexandra Olsson (25), joka myös on pelannut HIFK:ssa aikaisemmin. Heidän lisäkseen tiimissä jatkaa Ida Vepsäläinen. 

 

 

 

 

Liisa Holopainen
Alexandra Olsson