Sarjajohdossa maajoukkuetauolle

HIFK-Dicken 26 – 19 (13 – 7)
16.11.2018
Helsingin Urheilutalo 

 

Ida Vepsäläinen

HIFK päätti syyskauden rypistyksen ennen maajoukkuetaukoa selkeään voittoon sarjakakkosesta Dickenistä. Ottelu taisi ratketa jo ensimmäisillä minuuteilla, kun tehoton Dicken ei saanut HIFK-puolustuksen ja maalivahti Ida Vepsäläisen taakse maalin maalia kymmeneen minuuttiin. Vepsäläinen piti nollan 10  min 40 sekunnin ajan! Hän sai kutsun tolppien väliin kun Roosa Niemi kärsii lievästä käsivammasta ja Tia Lehtinen sai keskiviikon harjoituksissa aivotärähdyksen. Ottelusta Vepsäläiselle irtosi kaksi tähteä. 

”Ensimmäinen puoliaika oli tosi hyvä ja vauhdikas, toisella peli vähän lässähti”, kommentoi kapteeni Linda Cainberg. Ehkä europeleistä saatu tempo oli sittenkin muistettu ottaa mukaan. Toisella puoliajalla Dicken pääsi hieman juonesta kiinni, mutta HIFK löi lisää löylyä kiukaalle ja 10 maalin johdon. Tämä hiukan kaventui lopussa. 

HIFK johtaa sarjaa puhtaalla pelillä. Dicken on toisena 4 pistettä jäljessä. 

Seuraava ottelu pelataan 9.12. jolloin HIFK matkaa Karjaalle BK-46:n vieraaksi. Siellä ei voi levätä hetkeäkään. Nyt on edessä maajoukkuetauko, kun naisten maajoukkue suuntaa MM-karsintoihin Sveitsiin. Siellä vastaan asettuu emäntämaa Sveitsi, Liettua sekä Färsaaret. HIFK-leiristä mukana ovat kapteenit Cainberg ja Ida Väyrynen sekä Inka Jäntti ja Ella Holopainen. 

Ella Holopainen

Maalintekijät HIFK-Dicken: 
HIFK: Linda Cainberg 8, Anna Vinogradova 5, Kathlen Ax 5, Ida Väyrynen 3, Ella Holopainen 3, Anniina Nyholm 1, Petra Gostowski 1

Dicken: Tove Salokivi 5, Catarina Nyberg 3, Anna Lindholm 3, Karolina Nylund 2, Malena Heikkinen 2, Mia Åstrand 1, Matilda Peitsaro 1, Anna Lindahl 1, Linnea Aula 1