Vihdoinkin sarjajohdossa

Kun runkosarjaa on pelattu kohta kaksi kierrosta, on HIFK ottanut jälleen piikkipaikan. Tosin Dicken hengittää niskaan tasapisteissä. Molemmilla on yksi voitto keskinäisistä otteluista. 

Tärkeimmät pisteet haettiin marraskuussa kotoa SIF:ä vastaan ja vieraissa Dickeniltä. 

SIF tarjosi jälleen vastusta koko rosterin edestä ja HIFK joutui tiukoille. Jos ensimmäinen kohtaaminen päättyi yhden maalin voittoon, ei tässäkään päästy voitolla mässäilemään. Ottelu päättyi HIFK:n 30 – 27 voittoon. Päästettyjä maaleja oli taas hieman liikaa, eli parannettavaa jäi vieläkin. Täytyy kyllä sanoa, että SIF tarjoaa mielenkiintoisen vastuksen tällä kaudella ja innolla odotamme, mihin joukkue pystyy Play Offseissa. 

Vieraspeli Dickeniä vastaan ei ole koskaan helppo. Lähdime kuitenkin otteluun keskittyneinä ja otimme ohjat käsiin heti alussa. Tasaisen varmalla esityksellä ja hyvällä puolustuspelaamisella revimme Pirkkolasta reilun voiton 24 – 33. Molemmilta joukkueilta oli avainpelaajia sivussa, joten keväällä varmasti panokset kovenee. 

KyIF oli 23.11. himassa vain välipala. Ilahduttavaa oli, että joukkueeseen nostetut juniorit saavat nyt vastuuta ja itseluottamusta naisten joukkueessa. Harmillista oli Linda Cainbergin peukalovamma, joka pitää hänet sivussa 4-6 viikkoa. Mutta kaksi pistettä 43 – 17 lukemin. 

Seuraava koitos SM-sarjan tiimoilta on vierasottelu Kauniaisissa 7.12. Se tarkoittaa, että itsenäisyyspäivänä harjoitellaan, sillä emäntä GrIFK ei ole helppo pala. 

Seuraava kotiottelu on 15.1. Dickeniä vastaan. Se on jälleen arkipeli ja runkosarjan kärkikamppailu, joten panokset ovat kovat. 

SUOMEN CUP 

Suomen Cupin välierävastukseksi arvottiin yllätys yllätys…Dicken! Nämä kaksi kuuminta joukkuetta taistelevat Suomen Cupin finaalipaikasta keskiviikkona 18.12. klo 19.00 Pirkkolan palloiluhallissa. 

Suomen Cupin finaaali pelataan lauantaina 21.12. Jos HIFK sinne pääsee, ottelu pelataan Urheilutalossa.