Voitto GrIFK:sta – viikonloppuna huippuottelu

HIFK:lla on ollut jonkin verran vaikeuksia GrIFK:ta vastaan tällä kaudella, mutta nyt saatiin pelattua ehjä ja hyvä ottelu, josta tuloksena 17 – 27 (12 – 15) vierasvoitto. 

Ensimmäisellä puoliajalla pelisuunnitelmaa noudatettiin löysästi, mutta toisella puoliajalla tehtiin niin kuin oli sovittu, ja se tuotti tulosta. 

GrIFK pelasi upporikasta ja rutiköyhää ottamalla maalivahdin pois ja pelaamalla 7 hyökkäyspään pelaajalla. Toisella puoliajalla se ei enää onnistunut, koska HIFK-puolustus otti irtopallot ja heitot pois. Samalla HIFK pääsi rokottamaan tyhjään maaliin, jopa maalivahti Roosa Niemi teki maalin! GrIFK teki toisella puoliajalla vain 5 maalia. 

Ansku Jääskeläinen

Ansku Jääskeläinen niittasi uransa 800. SM-sarjamaalinsa ottelun lopulla. Pelivuosia SM-sarjassa on nyt takana lähes 17. 

Valmentaja Rosti Grinishin oli erittäin tyytyväinen toisen puoliajan esitykseen, ja koko joukkue odottaa innolla viikonlopun huippukohtaamista Dickeniä vastaan. HIFK:lla on nyt 5 pisteen etumatka Dickeniin, kun 4 runkosarjan ottelua on pelaamatta. 

Paikalliskamppailu HIFK – Dicken su 3.3. klo 15.00 Helsingin Urheilutalo 

Liput: 13/6