Voitto karkasi käsistä viime sekunneilla

Dicken – HIFK 15 – 14 (9 – 7) 
2. loppuottelu 3.5.2019 
Pirkkolan palloiluhalli 
Voitot: 2 – 0 

 

Toinen finaaliottelu oli vähintään yhtä jännittävä kuin ensimmäinen. Dicken hallitsi hienoisesti ensimmäistä puoliaikaa, mutta HIFK:n tultua tasoihin edettiin lähes vuoromaalitahtiin kummankin käytyä johdossa. Lopulta noin minuutti ennen loppua peli oli tasan. HIFK pääsi nopeaan vastahyökkäykseen, mutta Dickenin maalivahti Sonja Koskinen torjui Kathlén Axin yrityksen. Hetkeä myöhemmin HIFK mukahti ja Dicken-laituri Anna Lindholm pääsi lähes identtiseen nopeaan vastahyökkäykseen ja onnistui maalinteossa. Se jäi ottelun voittomaaliksi. Kelloon jäi aikaa puoli minuuttia, eikä HIFK onnistunut saamaan enää palloa Dickenin hyökkäysalueelle. Näin Dicken otti toisen voittonsa finaalisarjassa. 

Vähämaalinen ottelu oli selkeästi maalivahtien ottelu. Koskinen ja HIFK:n Roosa Niemi pitivät oman pään niin puhtaana, että ainakin Niemen torjunnat pitivät HIFK:n vielä taistossa mukana. 

Kolmas loppuottelu pelataan HIFK:n kotikentällä Helsingin Urheilutalossa tiistaina 7.5. klo 18.40. 

HIFK pelaa selkä seinää vasten, mutta mitään hävittävää ei enää ole. Ehkä kova työ alkaa vihdoin tuottaa myös vähän onnea mukaan! 

Pue itsesi punaiseen ja tule kannustamaan niin huikea finaalisarja saa jatkoa!! !