Challenge Cupin ottelut lähestyvät – vastus Kanarialta

HIFK on aloittanut tarkemmat valmistelut ensi viikonlopun Euro-pelejä varten. Challenge Cupin kolmannella kierroksella vastustajaksi arvottiin espanjalainen Rocasa Gran Canaria ACE. Joukkue on osallistujien kovatasoisimmasta päästä, ellei kovin. Se juhli viime kaudella Challenge Cupin voittoa. Rocasa Gran Canaria ACE:a voisi verrata toissa vuoden vastustajaan, puolalaiseen Pogon Balticaan, jolle HIFK kärsi kaksi tappiota noin 20 maalin erolla. Pogon Baltica sijoittui toissa vuonna koko kilpailussa toiseksi. Viime vuoden vastus Portugalista oli tasollisesti lähempänä, sillä toinen ottelu oli voitettavissa. Portugalilaiset kuitenkin menivät jatkoon voitettuaan molemmat ottelut Helsingissä. 

Challenge Cupin tarkoituksena on saada kokemusta kansainvälisistä peleistä pyrkimyksenä nostaa oman pelin tasoa. Molemmat osaottelut pelataan Kanariansaarilla la-su 19.-20.11. Tavoitteena on voittaa ja mennä jatkoon, mutta vastus on odotetun kova. IFK:n peli on mennyt eteenpäin kahden vuoden aikana, ja joukkue odottaa mielenkiintoisia kamppailuja. 

HIFK lähtee matkaan perjantaina 18.11. ja palaa maanantaina 21.11. Kanarialta pyritään raportoimaan niin usein kuin mahdollista. 

Vastustajajoukkueen nettisivut: http://www.balonmanoremudas.com/ 

EHF Challenge Cup: http://europeancup.eurohandball.com/chc/women/2016-17/rounds

cabecera_v2

hifk-joukkuekuva-2016-17