Cup-mestaruus liukeni käsistä viime hetkillä

unnamed (6)

Dicken – HIFK
20 – 19 ja. (16 – 16) (8 – 7)
Naisten Suomen Cup 
Pirkkolan palloiluhalli 
7.2.2021

HIFK ja Dicken eivät petä, kun käsillä on finaali ja pitää tarjota katsojille viihdettä. 
Suomen Cupin finaalissa nähtiin toisensa läpikotaisen tuntevat joukkueet, tarkkaa puolustuspeliä ja ensiluokkaista maalivahtipeliä. 70 minuutin jälkeen vain parikymmentä maalia kertoo paitsi maalivahtien ja puolustuksen hyvyydestä myös ottelun tärkeydestä. 

Ottelu oli toisella puoliajalla täysin HIFK:n hallinnassa. Se johti ottelua lähes koko toisen puoliajan. Jostain syystä loppua kohden ote heltisi, ja aivan varsinaisen otteluajan viimeisillä minuuteilla Dicken tasoitti tilanteeksi 16 – 16. 

Jatkoajan ensimmäinen puolisko oli tasaista, mutta aivan kuin HIFK olisi toisella jatkoaikajaksolla unohtanut olevansa kentällä taistelemassa Cup-mestaruudesta, kun se nukahti pari kertaa Dickenin iskiessä ratkaisevat 2 maalia! 

Maalivahtien lisäksi onnistujia olivat molempien joukkueiden puolustuspelaaminen. HIFK:n Roosa Niemen ja Dickenin Kira Itkosen oli helppo poimia pallot hyvän puolustuksen takana. Hyökkäyksen onnistujia olivat Kathlen Ax, Ella Holopainen ja Nadja Sterchi. 

Ainakin tarjosimme TV-katsojille mainiota viihdettä, aivan kuten keväällä 2019! Naisten käsipallon jännärit ovat täällä taas! Keväällä lisää, to be continued! 

Onnittelut Dickenille Cup-mestaruudesta! See you soon! 

Kuvat ovat aikaisemmilta vuosilta. Pia Haataja. 

Kathlen Ax
Ida Väyrynen

 

Ella Holopainen