Dicken parempi ensimmäisessä finaalissa

Käsipallon Naisten SM-sarjan 1. finaaliottelu HIFK - Dicken, Helsingin Urheilutalo, 16. huhtikuuta 2021.

HIFK – Dicken 30 – 32 (15 – 16)
1.loppuottelu 
Helsingin Urheilutalo 
16.4.2021
Otteluvoitot 0 – 1. 

Kuvat: R1ku Exposures
(Katso kaikki kuvat ottelusta: https://r1kuexposures.kuvat.fi/kuvat/K%C3%A4sipallo+%E2%80%93+Handball/Naisten+SM-sarja+2020-2021/16.04.2021+HIFK+-+Dicken/)

Tasaista oli, kuten arvata saattoi. Ensimmäinen puoliaika oli vaihtelevaa peliä puolin ja toisin. HIFK aloitti ensimmäiset minuutit vahvasti, mutta nopeasti Dicken sai juonen päästä kiinni. Sitten mentiin lähes tasatahtia kohti puoliaikaa. 

Dicken ratkaisi ottelun toisen puoliajan puolessa välissä. Kun 10 minuuttia toista jaksoa oli pelattu, Dicken rynnisti eteenpäin kovalla intensiteetillä ja voitti kymmenminuuttisen 9-2. HIFK:n puolustus aukesi keskeltä, ja pallot pomppivat Dickenille. Pienet asiat saivat aikaan suuren eron. Yhtäkkiä taululla oli lukemat 22-28 vierasjoukkueen hyväksi, ja ottelu oli ratkennut. 

HIFK kuitenkin teki loppurynnistyksen ja kavensi lukemia 30 – 32:een. Se ei kuitenkaan missään vaiheessa uhannut Dickenin

Ella Holopainen väänsi 7 maalia.

ensimmäistä voittoa ottelusarjassa. 

Puolustuksen pitää parantua roimasti, jos meinaa Dickenin hyökkäyksen pysäyttää. Puolustuksella ja maalivahdilla ei ollut tänään paras päivä. Parhaimmillaan HIFK-muuri on ollut ohittamaton, ja se betonimuuri on kaivettava esiin suununtaina, jolloin finaalisarja jatkuu Pirkkolassa. 

HIFK:n paras maalintekijä oli jälleen Ella Holopainen (7), jolle takapelaajat syöttivät hyviä passeja.

Loppuottelu no. 2 sunnuntaina 18.4. klo 16.00. Ottelut näkee suorana striiminä solidsport.com-alustalla (9,90€/kk) sekä VeikkausTV:ssä. Lataa Veikkaus-tilillesi 10 € pelirahaa ja näet matsit ilmaiseksi! 

Ansku Jääskeläinen ja Nadja Sterchi puolustavat.
Kathlen Ax
Linda Cainberg heitti monta nopeaa maalia.
Sara Jäntti onnistui 7 metristä.
Anniina Nyholm peittää heittoa.
Valmentaja Petri Väyrynen ohjaa.
Vaihtopenkki elää mukana.
Petra Gostowski ja Anniina Nyholm tsemppaavat toisiaan.