Dicken vei toisen voiton finaalisarjassa – HIFK selkä seinää vasten perjantaina

DSC_0247ers

Dicken – HIFK 20 – 15 (10-9)
2. loppuottelu
18.4. Pirkkolan palloiluhalli 
Otteluvoitot 2-0

Dicken otti perusvarmalla esityksellä jo toisen kiinnityksen Suomen mestaruuteen. Kun perjantaina ottelussa nähtiin runsaasti maaleja (30-32), tänään pelattiin taas perinteinen vähämaalinen ottelu. HIFK:n kannalta ongelmaksi muodostui tällä kertaa hyökkäys. Jos tekee vain 15 maalia ottelussa, se ei riitä voittoon. Toisaalta nyt puolustus saatiin toimimaan. Jos päästää 20 maalia, pitäisi käytännössä pystyä voittamaan. Hyökkäyksessä ei tunnuttu löytävän oikeita asioita ratkaisuihin. Puolustuksessa 

Kathlen (Pulu) Ax punnersi taas voimakkaasti kohti Dicken-puolustusta.

Dicken oli kuitenkin tänäänkin vahvempi ja johtaa ottelusarjaa 2-0. HIFK pelaa selkä seinää vasten ensi perjantain 3. finaalissa. Kathlen Ax näytti, miten taistellaan, ja sitä taistelua pitää jatkaa.

Lue lisää: https://nsm.finnhandball.net/2020-2021/ottelut-2020-2021/dicken-otti-toisen-voiton-finaalisarjassa/

Läs mera: https://svenska.yle.fi/artikel/2021/04/18/dicken-en-seger-fran-fm-guld-efter-maktig-forsvarsinsats-kommer-att-bli-svart-att

Suomen mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa. 

3. loppuottelu pelataan perjantaina 23.4. klo 19.30 Helsingin Urheilutalossa HIFK:n kotihallissa. Ottelu näkyy suorana maksullisella solidsport.com-alustalla (9,90 €/kk) sekä VeikkausTV:llä ilmaiseksi (lataa tilillesi pelirahaa). 

Olemme kiitollisia kaikille ruudun ääressä kannustaville! Meille on tärkeää, että elätte mukana! Perjantaina KAIKKI PELIIN!!!!
Ella Holopainen vastasi tärkeistä maaleista myös tänään.