Finaalipaikka katkolla GrIFK:lle

holopainen_ella_hifk_21-22-1030x760

HIFK – GrIFK 17 – 21 
3. välierä
6.4.2022
Helsingin Urheilutalo 
Voitot: 1-2 

GrIFK otti kiinnityksen finaalipaikkaan, kun se onnistui siinä missä se ei ole tällä kaudella vielä onnistunut, eli voittamaan HIFK:n sen kotihallissa. 

Alku oli tasaista, mutta sitten HIFK:n puolustus alkoi hieman rakoilla; ehkä ei aina

Kathlen Ax laittoi 7 metrin heitot sisään.

ihan tiedetty kuka ottaa ja ketä. Samalla puolustuksesta puuttui intensiteettiä ja tunnetta. Samaan aikaan hyökkäyksessä tuli harmillisia tolppalaukauksia, ja irtopallot pomppivat Granille. Näistä asioista syntyi puoliajalle mennessä viiden maalin ero GrIFK:n hyväksi. 

Toiselle puoliajalle oli saatava puolustukseen lisää hönkää: puhetta, hifh fiveja, kehonkieltä, tunnetta ja tööttejä. Toisen puoliajan puolustus olikin rautainen: vain kuusi päästettyä maalia. 

Ongelmat olivat sittenkin hyökkäyspäässä. Luotiin hyviä maalitekopaikkoja, mutta

Ella Holopainen raatoi taas molemmissa päissä.

palloa ei saatu maaliin tai se hukattiin hyökkäyspään teknisiin virheisiin. GrIFK pääsi tekemään muutaman nopean vastahyökkäysmaalin. Paljon hyviä asioita kuitenkin oli myös hyökkäyspään pelaamisessa. Niitä pitää jatkaa, kun sunnuntaina lähdetään neljänteen välierään Kauniaisten luolaan. 

Granin luola on ollut HIFK:lle työläs areena, mutta nyt onkin enää vain voitettavaa. 
Finaalipaikka on katkolla GrIFK:lle siis sunnuntaina 10.4. Klo 13.30. Toisaalta, sarjan katkaisu on aika vaikeaa. Kaikki peukut siis pystyyn valko-punapaidoille ja katsomoon huutamaan HIFK voittoon!