Härkäviikko – kolme joukkuetta taistelee runkosarjan voitosta

joukkue_2

Naisten käsipallon SM-runkosarja on edennyt loppuvaiheeseen, jossa kolme joukkuetta taistelevat sarjan piikkipaikasta ja kotiedusta Play Offseihin. 

Käytännössä kaikilla kolmella, Dickenillä, GrIFK.lla ja HIFK:lla on mahdollisuus runkosarjan voittoon. Keskinäisten ottelujen ratkaistessa ensisijaisesti tilanne on mielenkiintoinen: GrIFK on voittanut HIFK:n sarjassa kaksi kertaa, HIFK on voittanut Dickenin kaksi kertaa ja Dicken on voittanut GrIFK:n kaksi kertaa. Viimeinen kierros on siis huippujännittävä ja ratkaiseva. 
Kaikilla kolmella on nyt pelattuna 12 ottelua, ja sarjataulukossa järjestys ja pisteet ovat seuraavat:
Dicken 20
GrIFK 18
HIFK 16 pistettä. 

Ottelut pelataan seuraavan aikataulun mukaan:
la 11.3. Dicken – HIFK klo 16.00 Pirkkolan palloiluhalli 
la 18.3. HIFK – GrIFK klo 16.00 Helsingin Urheilutalo 
la 25.3. GrIFK – Dicken klo 14.00 Kauniaisten palloiluhalli 

HIFK:n hyökkäyspelin aivot, pelinrakentaja Anniina Nyholm, vastasi muutamaan kysymykseen ottelujen alla.

Anniina Nyholm johtaa hyökkäyspeliä

Mitä odotuksia joukkueella on viimeisiin ruonkosarjan peleihin?
– Erittäin innostunut fiilis! Pelimme on parantunut kauden edetessä ja olemme valmiina työstämään sitä yhä eteenpäin. Tavoitteenamme on pelata mahdollisimman hyvää käsipalloa 60 minuutin ajan.

Miten olette valmistautuneet?
– Meillä on treeneissä paljon porukkaa ja tekemisen meininki. Olemme päässeet treenaamaan monipuolisesti eri asioita. Tällä hetkellä fokuksessa on ollut puoluspelin hiominen.

Mikä on pelaajatilanne tällä hetkellä? 
– Tällä hetkellä tosi hyvä tilanne pelaajien kanssa, meillä on laajalla skaalalla pelaajia eri tarpeisiin. Nyt kun uudetkin pelaajat ovat päässeet hiljalleen joukkueeseen mukaan, niin fiilis on hyvä! 

PPP = Parasta paikan päällä. Jos et kuitenkaan pääse paikalle, solidsport.com/hifknaiset on paikka, josta näet ottelun livenä (yksittäinen ottelu 5,90 €, koko kuukausi 9,90 €)
Tervetuloa kannustamaan!