Harmittava pistemenetys Granissa

20221112_135705

GrIFK – HIFK 27 – 26 (16 – 13) 
21.1.2023
Kauniaisten palloiluhalli 

Olipas jännitysnäytelmä! Kärkikamppailu oli juuri sellainen, minkälainen sen pitääkin olla. Tasaista vääntöä koko ottelun ajan, joukkueen kanssa taistelua ja ajoittaisia yksilöiden huippusuorituksia sekä pienin mahdollinen ero, yksi maali. Voitolla GrIFK nousi sarjan piikkipaikalle. Kärkikolmikon taistelu runkosarjan voitosta on edelleen kesken ja voimissaan. Myös Dicken havittelee ensimmäistä sijaa. 

Malva Ljungberg

HIFK:n valmentaja Nils Kühr ei ollut aivan tyytyväinen, sillä pelin taso ailahteli hieman, ja 10 minuuttia ottelusta kului ”junnukäsipallon pelailuun”.  Vielä on harjoiteltava tasaisuutta. GrIFK pystyi pitämään pakan kasassa hieman paremmin. HIFK:n peli näyttäisi kuitenkin olevan hyvissä kantimissa, ja eteenpäin mennään koko ajan. Iloista oli jälleen maalivahtipelin onnistuminen. Muiden maalivahtien ollessa sairaustuvalla Malva Ljungberg hoiti hommansa erinomaisesti. Granin koppari Moa Sjölund pelasi myös huippuottelun ja palkittiin kolmella tähdellä. 

Sarja kiharoitui myös toisessa päässä, kun HIFK:lta ja Granilta pisteitä napsinut SIF hävisi BK:lle. Sarjan kannalta on aina mielenkiintoista, kun pelit menevät ristiin. 

Dicken ja GrIFK kohtaavat 4.2. Pirkkolassa, ja HIFK saa vieraaksi BK-46:n. HIFK – BK-46 la 4.2. klo 16.00 Helsingin Urheilutalossa.  

Sitä ennen pelataan kuitenkin Suomen Cupin FINAL4 27.-28.1. 

GrIFK kaatoi jännitysnäytelmässä HIFK:n