Joulutauolle kärjen tuntumassa

Kaksi kierrosta runkosarjaa takana, ja HIFK:n sijoitus runkosarjassa on toinen. Tosin HIFK on pelannut yhden ottelun sarjajohtaja Dickeniä vähemmän, joten piikkipaikka on ulottuvilla. 

Hienoisia yllätyksiä on matkalla ollut. Ensimmäinen on se, ettei Dickenistä ole tähän mennessä ollut HIFK:lle kunnon vastusta. Muita joukkueita vastaan Dicken on ollut tehokas. Toinen on se, että HIFK hävisi SIF:lle, joka silloin ei ollut voittanut yhtäkään ottelua. Viimeisen ottelun KyIF-tappio sen sijaan oli huonoa tuuria, sillä kokoonpanosta puuttui viisi aloituskokoonpanon pelaajaa, eikä yhteispeli oikein sujunut. Toisaalta ei sovi aliarvioida KyIF.n suoritusta: se pelasi fiksusti ja omia vahvuuksiaan hyödyntäen. Voitto IFK:sta varmasti maistui ennen joulutaukoa. 

Ellen ja Kira Härkönen

KyIF-ottelussa nähtiin myös uusien nuorten pelaajien esiinmarssi ja sukupolvenvaihdosprosessin alku. Toisen polven SM-sarjapelaajat Ellen ja Kira Härkönen tekivät SM-debyyttinsä ja heti ensimmäiset SM-sarjamaalinsa! Onnea! 

Runkosarjan kaksi viimeistä kierrosta pelataan tammi-maaliskuussa. Muutoksia voi kuitenkin tulla. Pelaataanko ottelut ilman yleisöä, ei vielä tiedetä. 

Seuraa kotisivujamme. 

HIFK Damhandboll önskar alla en riktigt fridfull jultid och framgångsrikt nytt år! Hoppas vi ses nästa år! 

HIFK Damhandboll toivottaa kaikille oikein rauhallista joulun aikaa ja menestyksekästä uutta vuotta! Toivottavasti nähdään ensi vuonna!