Kauden aloitus lähestyy – Johanna Hilli kohtaa vanhan joukkueensa

Lauantaina 10.10. tapahtuu odotettu paluu pelikentille! Silloin IFK matkaa GrIFK:n kotiluolaan Kauniaisiin, jossa pilliin vihelletään kello 13.30. 

Kauden alkua on saatu odottaa kauan. Viime kausi päättyi ratkaisemattomana 15.3., eli pelitaukoa on takana puoli vuotta. Ei ihme, että joukkue on täpinöissään päästessään viimeinkin irti pelikentällä! 

Jännitystä lisännee, se, että viime kauden maalitykki ja maajoukkueen pelinrakentaja Johanna Hilli siirtyi takaisin kasvattajaseuraansa ja kohtaa siis nyt entisen seuransa heti ensimmäisessä ottelussa. Miten Hilli on sulautunut uuteen rooliinsa joukkueen kokeneimpana? Miten HIFK on paikannut Hillin poissaolon? Tässä varmasti mielenkiintoisia kysymyksiä pohdittavaksi. 

HIFK on saanut yhden vasenkätisen vahvistuksen Sveitsistä. Nadja “Terhi” Sterchi pelaa oikean takapelaajan paikkaa. Muuten joukkue on pysynyt lähes samana. Ainoa miinus on tietenkin Linda Cainbergin siirtyminen eläkkeelle. 

Joukkueen uutena valmentajana on kesäkuun alusta asti toiminut Petri “Petu” Väyrynen. Petun tulo harjoituksiin on näkynyt tempon lisääntymisenä. Tulevalla kaudella nähdään toivottavasti entistä vauhdikkaampi HIFK. 

Kotiottelut tietenkin Helsingin Urheilutalossa Kalliossa Helsinginkatu 25. Ensimmäinen kotiottelu on 18.10. Atlasta vastaan. 

Lauantain 10.10. ottelu näkyy myös solidsport.com/hifknaiset