Kausi alkaa!

HIFK Käsipallonaiset ovat treenanneet koko kesän intensiivisesti ja yhteiset palloharjoitukset on aloitettu 27.7. Kesällä harjoittelussa on painotettu voima- ja juoksuharjoittelua, mutta myös kehonhuoltoa ja ennaltaehkäisevää harjoittelua. 

Kausi käynnistyy harjoitusturnauksella. Socis Cup pelataan Karjaalla 25.-26.8. Siellä vastassa on kotimaisista vastustajista BK-46, GrIFK ja KyIF sekä ruotsalainen GUIF. 

Kohti kauden alkua

Kausi käynnistyy Suomen Cupin ensimmäisellä kierroksella 12.9. Vastustajaksi arvottiin GrIFK. Ottelu pelataan HIFK:n kotihallissa klo 19.30. 

SM-sarja starttaa 14.9., jolloin HIFK kohtaa avauskierroksella samaisen vastustajan, GrIFK:n. 

Marraskuussa on luvassa taas kovia pelejä kun HIFK osallistuu viidettä kertaa Euroopan Challenge Cupiin. Kolmannen kierroksen vastustajaksi arvottiin jälleen tuttu puolalainen SPR Bogon Szczecin. HIFK kohtasi puolalaiset neljä vuotta sitten samaisissa karkeloissa. Silloin oli jaossa vain opinsauna. Molemmat osaottelut pelataan Puolassa 11.11. ja 12.11. 

 

Seuraa näitä mielenkiintoisia pelaajia: 

Tia Lehtinen

Tia Lehtinen. Nuori maalivahti siirtyi Atlaksesta kovempien haasteiden pariin. Hänen maalivahtiparinsa on kova Roosa Niemi. 

Anna Vinogradova. Taitava  ja kokenut venäläinen vasen laita, viime kauden vuoden puolustaja, ei jätä ketään kylmäksi. 

Sara Jäntti. Maajoukkuetason kokenut ja taitava oikea laituri. Oli viime kauden loukkaantuneena. Saran suorituksia voi vain ihailla. 

Petra Gostowski on jaloistaan nopea ja omaa myös erittäin nopean heittokäden. Oli myös viime kauden loukkaantuneena. Pelipaikka vasen laita. 

Sara Jäntti
Petra Gostowski
Anna Vinogradova