Makea revanssi KyIF:sta

20201018_144804

HIFK – KyIF 29 – 16 (18 – 8) 
30.1.2021
Helsingin Urheilutalo

Joulukuussa KyIF yllätti HIFK:n kotiluolassaan 21 – 18. Kotijoukkue pelasi fiksusti, ja IFK:n jalka ei liikkunut ollenkaan. Silloin IFK:n kokoonpanosta tosin puuttui 4 aloituskokoonpanon pelaajaa. KyIF kuitenkin ansaitsi voittonsa, niin tahmeaa oli vierasjoukkueen esitys. 

Petri Väyrynen ohjeistaa aikalisällä.

Ottelun teema Urheilutalossa oli palauttaa emännyys HIFK:lle. Se onnistui, sillä KyIF:llä ei ollut missään vaiheessa pienintäkään mahdollisuutta, kun HIFK tuli ryminällä peliin. Tällä kertaa KyIF oli hieman vajaalukuinen, heiltä puuttui mm. isossa roolissa pelaava Ingrid Degerth. HIFK teki kuitenkin selväksi, mikä on joukkueiden välinen tasoero. Ottelu oli ratkaistu ensimmäisen 15 minuutin jälkeen. 

Ilahduttavasti molemmilla joukkueilla oli runsaasti maalintekijöitä: HIFK:lla 10 ja KyIF:llä 9. 

Tiistaina 2.2. jatketaan taas, sillä Suomen Cupin välierässä vastaan tulee GrIFK. Onneksi ottelu pelataan kotona Urheilutalossa. Viimeksi GrIFK:lla ei ollut Urheilutalossa saumaakaan. Viime kotiottelussaan Kauniaisissa he kuitenkin onnistuivat voittamaan IFK:n, mikä lupaa tukkaa taistelua tiistaille. Voittaja etenee sunnuntaina pelattavaan finaaliin. Toinen välieräpari on Dicken ja SIF. 

Suomen Cupin finaali näytetään YLE TV2:ssa ja Areenassa su 7.2. klo 15.40.