Pirkkolassa täystyrmäys

Dicken – HIFK 23 – 35 (11 – 18)
13.12.2020
Pirkkolan palloiluhalli 

Joukkueiden toisesta kohtaamisesta odotettiin tasaista vääntöä ja Dickenin kovaa revanssia. Sitä ei tullut. HIFK oli hävinnyt viime pelin SIF:lle ja ottanut opiksi. Pirkkolassa nähtiin täydellinen vierasjoukkueen näytös ja etenkin vahva koko joukkueen esitys. Näin HIFK myös vahvisti sarjajohtoaan ja otti jo kuudennen perättäisen voiton Dickenistä.

Ottelu pelattiin ilman yleisöä. 

Nadja Sterchi keräsi täyden pistepotin kotiin.

HIFK:n vahva alku oli liikaa Dickenille. Taululla oli jo lukemat 4 – 13 kun ensimmäistä puoliaikaa oli pelattu noin 20 min. Tahtipuikkoa alkoi heti alussa heiluttaa Nadja ”Terhi” Sterchi. Sveitsiläinen vasuri kiitti aloituskokoonpanopaikasta ja niittasi takaheitoista kolme nopeaa häkkiä. Voitto oli paljon takapelaajien hyvien heittojen ansiota. Myös Anniina Nyholm ja Ida Väyrynen osuivat hyvällä prosentilla. 

Valmentaja Petu Väyrynen kiitteli omiaan ja kehui erityisesti puolustuspeliä. Valmentajaa ilahdutti myös suuri tehtyjen maalien määrä. Saa mennä 7 vuotta taaksepäin, jolloin Dickenin verkkoon on onnistuttu tekemään 35 maalia. 

Erikoista ottelussa oli se, että suoria nopeita vastahyökkäyksiä, joissa pelaaja pääsee yksin läpi maalivahtia vastaan ei ollut juuri ollenkaan. Yleensä se on ollut molemmilla joukkueilla vahva alue. 

Dickenillä onnistujia olivat Malena Heikkinen ja Matilda Peitsaro. Takaheitot upposivat kiitettävästi. Jos Dickenillä myös muut alkavat onnistumaan, on HIFK:lla töitä tiedossa jatkossa. 

Läs mera om matchen: https://www.hbl.fi/artikel/hifk-klar-etta-i-landet-efter-sjatte-raka-segern-over-dicken/

Ensi viikolla on vuorossa vielä vieraspeli KyIF:ä vastaan Kirkkonummella. Otteluaika su 20.12. klo 17.30. Ottelu näkyy solidsport.com:ssa. Yksittäisen ottelun voi ostaa hintaan 5,90 euroa.