SM-sarjalisenssi myönnetty 6 joukkueelle

HIFK:lle on myönnetty liigalisenssit kaudelle 2020-21 miesten SM-Liigaan sekä naisten SM-sarjaan. Miesten pääsarjassa pelaavat samat 8 joukkuetta sekä Viron kärkijoukkue HC Tallinn, jos korona-viruksen aiheuttamat matkustusrajoitukset syksyllä eivät estä kansainvälisiä pelejä. Myös naisten SM-sarjassa joukkumäärä pysyy samana kuin viime kaudella, samoilla osallistujilla. Sarjojen otteluohjelmat julkaistaan loppukesällä. Lisätiedot Suomen Käsipalloliitto.

Naisten SM-sarja
Atlas, Vantaa
Dicken, Helsinki
GrIFK, Kauniainen
HIFK, Helsinki
KyIF, Kirkkonummi
SIF, Siuntio

Kiinnostavaa lienee joukkueiden väliset mittasuhteet. HIFK:ssa 137 maalia viime kaudella runkosarjassa paukuttanut Johanna Hilli siirtyi kasvattajaseuraansa GrIFK:hon, ja monivuotinen luottopelaaja ja ratkaisija Linda Cainberg lopetti peliuransa. Anna Vinogradova on toistaiseksi Venäjällä karenteenissa, eikä hänen jatkostaan ole tietoa. Paljon maaleja siis poistui, mutta HIFK:lla on yhä edelleen kilpailukykyinen joukkue kasassa. Lisää pelaajauutisia elokuussa. Sen sijaan Dicken saanee sairaustuvalta takaisin Matilda Peitsaron, Mia Åstrandin ja Anna Lindholmin, mikäli he jatkavat seurassa. 

HIFK on viimeisin Suomen mestari vuosimallia 2019. Kausi 2019-2020 päättyi runkosarjaan koronavirustilanteen vuoksi eikä sijoja jaettu. 

Miesten SM-Liiga
BK-46, Raasepori
Dicken, Helsinki
Cocks, Riihimäki
GrIFK, Kauniainen
HIFK, Helsinki
PIF, Parainen
SIF, Siuntio
ÅIFK, Turku