Stadin Kingit fanimatkalla Puolassa

Stadin Kingien kannattajilla Ida-Nathalie Lindströmillä, Mikko Vikmanilla ja Viktor Fageruddilla oli ikimuistoinen ensimmäinen fanimatka käsipallonaisten kansainvälisissä mittelöissä Puolan Szczecinissä. 

Naisten joukkue pelasi jo viidennen kerran EHF Challenge Cupissa. Kolmikolla oli ollut jo muutaman vuoden mielessä että kv-peleihin olisi päästävä mukaan. Kaksi vuotta sitten olisi ollut kiva päästä Kanarialle, mutta kyllä Puolan reissu oli silti arvoisensa. Kolmen Kingin lisäksi yhden pelaajan vanhemmat olivat ainoat suomalaisjoukkueen kannattajat suununtain ottelussa. 

Kolmikko kertoo seuranneensa HIFK:n käsipallonaisia viitisen vuotta ja olleensa enemmän tai vähemmän täydessä tai vajaassa kokoonpanossa lähes kaikissa HIFK:n kotipeleissä. Toki muitakin Kingejä on ollut peleissä paikalla. Kun heiltä kysyy, miksi he fanittavat juuri käsipallonaisia niin innokkaasti, löytyy syy menestyksestä. Käsipallonaiset ovat HIFK:n menestynein aikuisten joukkue. Lisäksi yhdellä jäsenistä on käsipallotausta. 

Kun kolmikolta kysyy, mikä oli reissun kohokohta, he vastaavat yhteen ääneen, että tietenkin yhteiskuva joukkueen kanssa! Se oli iloinen yllätys ja suuri kunnia Kingeille. Valitettavasti työnantajat eivät antaneet enää tiistaita vapaaksi joten kotimatka koitti jo maanantai-aamuna ja maanantain huippuottelu jäi näkemättä. 

Se ei paljoa haittaa, sillä mannaa on luvassa jo perjantai-iltana kun HIFK ja Dicken taistelevat jälleen stadin herruudesta.