Uusi valmennuskaksikko esittäytyy

Naisten joukkue on vihdoin saanut varmistuksen tämän kauden valmennustiimistä. Päävalmentaja on Petri ”Petu” Väyrynen, joka otti täyden valmennusvastuun Rostislav Grinishinin siirryttyä yllättäen muualle.  Toiseksi valmentajaksi pestattiin joukkueen entinen mestarimaalivahti Misa Slotte. 

Väyrysellä on kolmekymmenvuotinen kokemus valmentajana miesten ja naisten pääsarjoissa sekä junioreissa. Viimeiset parikymmentä vuotta Väyrynen on toiminut HIFK Damhandbollissa eri tehtävissä. Hän valmensi HIFK:n naisten joukkuetta kaudella 2008-2009, jolloin myös Slotte pelasi joukkueessa. 

Valmennustiimi Väyrynen-Slotte ensimmäisessä yhteisessä ottelussaan 14.11.2020.

Slotte pelasi naisten joukkueessa enemmän tai vähemmän 15 vuoden ajan vuosituhannen molemmin puolin. Pelaajaurallaan useampaan Suomen mestaruuteen joukkueensa johdattanut Slotte on valmentanut aikaisemmin Dickenin 2000 syntyneitä tyttöjä sekä 2005 syntyneitä poikia. Muutama nykypelaajista on pelannut Slotten kanssa yhdessä, mutta suurin osa pelaajista on uudelle valmentajalle täysin tuntemattomia. Slotte otti kutsun vastaan innostuneena. 

Slotten tehtävä on olla päävalmentajan ”toiset silmät” ja nostaa esille yksityiskohtia, joita päävalmentaja ei ehdi näkemään. Lisäksi hänen tehtävänään on antaa harjoituksissa ja otteluissa välitöntä, yksilöllistä palautetta ja ohjeita sekä tiivistää joukkuetta yhtenäisemmäksi kokonaisuudeksi kentällä. 

Tervetuloa Misa!