Välierät

BA6F5F08-EAB0-4DC1-8657-B2A7FE2BB769

Naisten käsipallon välierät 
HIFK johtaa ottelusarjaa 2-0. 
Seuraava ottelu maanantaina 5.4. klo 16.00

Käsipallon naisten SM-sarjan välierät käynnistyivät viikonloppuna. Välieräparit ovat HIFK-KyIF sekä Dicken-GrIFK. 

HIFK lähtee omaan välieräsarjaansa ennakkosuosikkina. Runkosarjassa joukkueet kohtasivat neljästi, joista HIFK vei kolme. KyIF siis yllätti helsinkiläisjoukkueen kerran, joten mistään läpihuutojutusta ei ole kyse. 

HIFK:n valmentajan Petri Väyrysen mukaan KyIF on nuori, innokas ja yritteliäs. Myös valmennuspuolelta löytyy kypsää, taktista osaamista. KyIF:n valmentaja on HIFK:takin aikoinaan luotsannut Bigo Lindholm. Lindholm nostaa IFK.n mestarisuosikiksi, mutta ei päästä sitä helpolla. 

HIFK:n joukkueessa on pieniä loukkaantumisia, mutta pääosin joukkue on erittäin hyvässä iskussa. KyIF:llä on käytössään täysi pelaaja-arsenaali. 

Lue lisää välieräennakosta TÄÄLTÄ

HIFK selvitti ensimmäisen välierän suhteellisen helposti lukemin 32 – 21. Toisesta ottelusta vieraskentällä on kuitenkin tulossa vaikea. 
Joukkue kuitenkin keskittyi hienosti, ja ensimmäinen puoliaika Kirkkonummella olikin pelkkää HIFK-näytöstä, jossa etenkin kilpipaitojen puolustus oli rautaa. Puoliajalle mentiin numeroilla 6 – 14. Toisella puoliajalla ero kasvoi parhaimmillaan 11 maaliin, mutta tahti tasoittui, ja KyIF kavensi hieman loppulukemia, jotka olivat 17-25. 
HIFK on nyt tiukasti finaalipaikassa kiinni. Kolmas välierä pelataan maanantaina 5.4. klo 16.00. Ottelu näytetään solidsport.com-alustalla. Osta nyt koko kuukausi ja näet kaikki ottelut. 

Toisessa välieräparissa onkin ollut tiukempaa. Dicken tasoitti ottelusarjan 1-1:een. GrIFK onnistui viemään ensimmäisen kamppailun Pirkkolassa yhden maalin erolla. Toisessa ottelussa Kauniaisissa Dicken tasoitti aivan varsinaisen peliajan viimeisillä sekunneilla. Jatkoajalla Dicken oli 2 maalin verran vahvempi. Myös tämä sarja jatkuu maanantaina 5.4. 

Ella Holopainen. Kuva: FSC Media.

KAIKKI MATSIT solidsport.com

Osta nyt koko kuukausi ja näe kaikki kevään loput matsit vain 9,90€!!!! 

Seuraa meitä myös IG:ssä @hifkdamhandboll 

 

 

 

 

Välierien tulokset ja aikataulu:

la 27.3. HIFK – KyIF    32 – 21, voitot 1-0. 
to 1.4. KyIF – HIFK klo 18.30 Kirkkonummen väestösuoja 
ma 5.4. HIFK – KyIF klo 16.00 UT
tarv.
to 8.4. KyIF – HIFK 
la 10.4. HIFK – KyIF