BK-46 vuoden ensimmäinen vierailija

BK46 301119art

Käsipallon SM-Liiga
HIFK – BK-46
La 14.1. klo 17:00
Helsingin Urheilutalo

Vuosi 2023 saadaan vauhtiin lauantaina, kun HIFK kohtaa liigan kakkospaikalla olevan BK-46:n. Alkusarjaa on jäljellä vielä neljä peliä, ja IFK:n tavoitteena on puolustaa neljän pisteen etumatkaansa viitossijalla vaanivaan Dickeniin. BK-46 ei luovuta lisäpisteitä helpolla, sillä kauden aiemmista kohtaamisista BK:lla on helpot 23-34 ja 42-24 voitot. Koko kaudella BK-46 on hävinnyt vain kolme ottelua sarjan ykkösjoukkue Cocksille.

Tämän kauden 14 pelissä BK-46 on tehnyt yli 100 maalia enemmän kuin HIFK, vaikka IFK on sarjan kolmanneksi tehokkain joukue maalinteossa. 488 maalilla BK-46 on sarjan kakkosena 34,9 maalin keskiarvolla. IFK-hyökkäys on saanut tähän mennessä verkot heilumaan 383 ja ottelukohtainen keskiarvo 27,4 maalia per matsi on liigan kolmanneksi paras lukema. Puolustuksessa eroa on vain parikymmentä maalia, kun BK on 14 pelissä kärsinyt 369 takaiskua (ka. 26,4 / ott) ja IFK:lla omiin on mennyt 391 palloa (ka. 27,9 / ott).

BK:n parhaat maalintekijät ovat liigaa ylivoimaisesti johtava Nico Rönnberg (116 maalia) sekä kolmospaikan Sebastian Säkkinen (83 maalia), välissään toiseksi eniten maaleja heittänyt IFK:n Rui Rolo 85 maalilla. Myös IFK:n Vladimir Knopinskii (68) ja André Udd (62) yltävät liigassa 10 parhaan tuntumaan. Maalien torjumisessa Mikael Heinonen on pysäyttänyt 100 heittoa 40 % tehokkuudella, kun enemmän toimintaa nähnyt Bogdan Klepa on torjunut 400 heitosta 143 palloa 36 prosentin tarkkuudella.

HIFK siirtyy paperittomaan ottelutapahtumaan
Fyysisen kontaktin vähentämiseksi ottelukohtainen käsiohjelma on aina ladattavissa sähköisesti oman kännykän näytölle. Kaudella 2022-23 joukkueiden kokoonpanot julkaistaan aina pelipäivänä IFK-kotisivuilla, mistä pelaajat on helppo tarkastaa omalla puhelimella.
 

Jos et ehdi hakea linkkejä matsiennakosta tai SoMe-kanavista, on käsiohjelma mahdollista ladata lippukassalta löytyvän QR-koodin avulla. QR-koodi luetaan älypuhelimen kameraa käyttäen, ja sovellus avaa näyttöön molempien joukkueiden kokoonpanot sekä muita tärkeitä tietoja ottelusta. Erilaisia QR-ohjelmia löydät runsaasti sovelluskaupoista nimellä ”QR Reader”

Joukkueiden kokoonpanot

PÄÄSYLIPUT HIFK:N KÄSIPALLO-OTTELUIHIN

Liput kaikkiin IFK-kotiotteluihin myydään pelipäivinä Urheilutalon yläovella, 2. kerros. Lipunmyynti avataan tunti ennen ottelun alkua. Käteismaksu/yleisimmät pankkikortit (ei Smartum-setelit)

Netissä voit ostaa sähköisen pääsylipun ennakkoon HS-Menokoneen kautta. Maksettu mobiililippu toimitetaan sähköpostiin ja QR-koodi tarkistetaan ovella sisäänkäynnin yhteydessä.

OSTA LIPUT NETISSÄ

Pääsylippujen hinnat:

  • 15 € / AIKUISET
  • 10 € / OPISKELIJAT, ELÄKELÄISET, LAPSET 7-16 V

 

TURVATOIMENPITEET HIFK-KOTIOTTELUISSA
 
Korona-pandemia aiheuttaa muutoksia Urheilutalon katsomojärjestelyissä. Nämä varotoimenpiteet ovat voimassa toistaiseksi kaikissa HIFK-kotiotteluissa:
 
o  Tule peliin vain terveenä
o  Muista 1 metrin turvavälit sisääntullessa ja lippujonossa
o  Huolehdi käsihygieniasta, yski vain hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan
o  Vältä tarpeetonta liikkumista hallin aulatiloissa

 

Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä SolidSport-sovelluksen nettistriiminä.

SM-Liigan jokainen ottelu lähetetään suorana SolidSport-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin koko sarjan kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk. Voit myös ostaa koko käsipallokauden kaikki lähetykset kertasummalla 79 eur.

Tekemällä tilauksesi HIFK:n joukkuesivuston kautta tuot taloudellista tukea suoraan omalle joukkueelle! Tue suosikkijoukkuettasi ja nauti SM-Liigan kaikista otteluista koko kauden ajan! Mene osoitteeseen https://solidsport.com/hifk-handball-men/ ja tilaa katseluoikeus suosikkijoukkueesi kanavalta. Kanavalle pääset painamalla HIFK logoa.

KOTIOTTELUT

 

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunulla  1, 3 tai 8 – pysäkkinä suuntaa antavasti “Urheilutalo”. www.reittiopas.fi

 

PYSÄKÖINTI

 

Helsingin Urheilutalolla ei ole omaa asiakaspysäköintiä. UT:n ympäristössä olevat kadunvarsipaikat (esim. Helsinginkadun tai Kirstinkadun varressa) ovat käytettävissä maksutta viikonloppuina, arkisin klo 9-21 pysäköintimaksu on 2 eur / 1 h.

HIFK Käsipallon fanituotteet NYT MYYNNISSÄ

Valikoima HIFK Käsipallon fanituotteita nyt myynnissä Helsingin Urheilutalolla IFK:n liigaotteluiden yhteydessä. Hanki itsellesi muodikkaan punaista väriä juomapulloina, tuubihuivina, tai tummemmassa sävyssä HIFK-pipona