Dicken-HIFK derbypäivä la 14.12. Pirkkolassa

Pirkkolan palloiluhalli tarjoaa täyden päivän paikallisotteluita nyt lauantaina. Derbypäivän käynnistää -99 C-tyttöjen Dicken-HIFK klo 12:10, seuraavaksi hallissa pelataan naisten SM-sarjaottelu Dicken-HIFK klo 14:15. Päätapahtumassa Dicken ja HIFK kohtaavat miesten liigaottelussa klo 16:15, ja päivän neljäs kamppailu -00 C-poikien Dicken-HIFK päättää putken klo 17:45.

Kaikille IFK-junioreille (jäsenkortti tai peliasu) on vapaa pääsy päivän tapahtumiin. Lisäksi Dicken on kutsunut miesten ja naisten IFK-kausikorttilaiset matsien ennakkotilaisuuksiin Pirkkolassa, missä pikkujouluhenkinen glögi- ja piparitarjoilu. Tule paikalle tukemaan IFK:ta taistelussa Stadin herruudesta!

Miesten SM-liigassa HIFK kaatoi edellisessä kohtaamisessa Dickenin maalein 33-31 jännittävän kotiottelun päätteeksi. Ensimmäisen sarjakierroksen ajan kärkikahinoissa pysytellyt IFK on nyt jäänyt muutaman askeleen jälkeen hävittyään kaksi edellistä ottelua BK-46:tta ja HC Westiä vastaan. Tasaisessa sarjassa Dicken on kolmantena kaksi pistettä SM-Liigan ykköspaikan jakavan Cocksin ja HC Westin takana. 10 pelin jälkeen Dickenillä on 8 voittoa ja kaksi tappiota (Cocks, HIFK) kun taas IFK:n rekisteri on jäänyt kuuteen voittoon ja neljään tappioon (HC West, Cocks, BK-46, HC West).

10 pelin jälkeen IFK on tehnyt 5 maalia enemmän kuin Dicken (313 ja 308). Oman pään puolustamisessa ero on hiukan suurempi, sillä Dicken on päästänyt vähiten maaleja koko liigassa (241 omiin) ja IFK:lla takaiskuja on nähty jo 302 kertaa. Hyökkäyspelissä Dickenin parhaita aseita on tasaisuus, neljän ahkerimman maalintekijän mahtuessa 10 maalin sisään. Drumsölaisten paras maalipyssy Timmy Thor (51 maalia) olisi IFK:n maalipörssissä neljännellä sijalla, mutta pelikuntoisten listalla paras tähtipaita on Sergei Glinca 53 maalilla. Kahden peräkkäisen tappion jälkeen IFK tarvitsee taas voittamisen iloa, mutta Dickenin voittaminen Pirkkolan tilavalla kentällä on varmasti vaikeampaa kuin Kallion kotiparketilla.

12:10 Dicken – HIFK, C-tytöt -99
14:15 Dicken – HIFK, Naisten SM-sarja
16:15 Dicken – HIFK, Miesten SM-Liiga
17:45 Dicken – HIFK, C-pojat -00

seuraottelu-dicken-hifk