Edelleen avausvoittoa etsimässä

HIFK – Atlas
Pe 26.10. klo 19:00
Helsingin Urheilutalo

Handiksen SM-Liiga on ehtinyt jo kuudennelle kierrokselle, eikä IFK:lla ole vieläkään voittoja tämän kauden liigamatseista. Viiden pelin jälkeen IFK:n ovat kaataneet Dicken, Akilles, BK-46, SIF ja HC West, ja ainoana nollakerholaisena IFK on toistaiseksi liigan jumbona. Atlaksella syksy on käynnistynyt tehokkaammin, kun kotikyläläiset ovat sarjassa neljäntenä seitsemällä pisteellä. Viidestä ensimmäisestä pelistä Vantaalla on juhlittu kolmea voittoa (Åbo IFK, Akilles, SIF), Karjaalla BK-46 ja Atlas pelasivat melko harvinaisen tasapelin. Joukkueen ainut tappio tuli sarjan avauskierroksella Cocksia vastaan.

Viime kauden kolmesta kohtaamisesta sarjapisteet jaettiin tasan 3-3. IFK voitti kauden ensimmäisen kohtaamisen 28-27, Atlas kuittasi kotonaan 27-19 ja lopulta kolmas peli Myyrmäessä päättyi pistejakoon maalein 25-25. Tänä vuonna Atlas on onnistunut maalinteossa 147 kertaa (keskiarvo 29,4 maalia / ottelu), kun taas IFK-hyökkäyksellä on ollut liigan heikoimmat tehot 109 tehdyllä (ka. 21,8 / ott.) Vantaalaisten puolustus on sarjan kolmanneksi parasta, viidessä pelissä omissa on soinut vain 124 kertaa (ka. 24,8 / ott.). IFK:n verkkoja on venytetty hieman enemmän, takaiskuja on nähty 155 kpl.

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunuilla 1, 1A, 3B (Keskustasta), 3T (Töölöstä), 8 (Metro/Sörnäinen) tai bussilla 51 – pysäkkinä suuntaa antavasti ”Urheilutalo”. Lämpimästi tervetuloa!

Pääsyliput HIFK:n käsipallo-otteluihin
8 eur – Aikuiset
5 eur – Opiskelijat, eläkeläiset, lapset 7-16 v., HIFK Fan Club-jäsenet

Related Posts