HIFK-Dicken perjantaina Urheilutalolla

Käsipallon SM-Liigaa HIFK – Dicken Pe 12.10. klo 19:00 Helsingin Urheilutalo

Yhden huilikierroksen jälkeen HIFK pääsee takaisin parketille perjantai-iltana paikallisottelussa Dickeniä vastaan. Kesän kohusiirroista vastannut Dicken on saanut esiin parhaat tehot uusista pelaajistaan, ja joukkue johtaa sarjaa puhtaasti neljällä voitolla. Useat SM-kullat HC Westissä keränneet Benny ja Joacim Broman, Joona ja Teemu Hertola, sekä maalivahti Patrik Roslander ja Mikael Knus siirtyivät yhdellä rysäyksellä Dickenin paitaan, tuoden Pirkkolaan lähes valmiin avauskentällisen.

Näin kokenut miehistö vahvistaa Dickenin kevyesti finaalisuosikiksi saakka, ja joukkue onkin jo kaatanut tieltään Åbo IFK:n (32-20), Akilleksen (46-27), BK-46:n (24-20) ja Siuntio IF:n (38-31) pitäen sarjataulukossa ykköspaikkaa täydellä 8 pisteellä. IFK:n kolme ensimmäistä ottelua päättyivät tappioihin Akillesta (22-31), BK:ta (22-40) ja SIF:iä (27-28) vastaan, ja HIFK puolestaan jakaa SM-Liigan jumbosijan yhdessä turkulaiset kaimaseuran kanssa. Myös IFK on saanut runsaasti uutta väkeä pelaajistoonsa, mutta joukkueen yhteispeli ei ole vielä löytänyt parasta virettään.

Parin viikon treenijakso toivottavasti auttaa vapautuneempaan peliin, sillä perjantaina vastassa on syksyn kovin haastaja. Muutaman flunssapotilaan lisäksi IFK:ssa kärsitään jo kauden ensimmäisestä loukkaantumisesta, kun vahva viivapelaaja Jasu Heino sai harjoituksissa ylävartalovamman.

Pääsyliput HIFK:n käsipallo-otteluihin
8 eur – Aikuiset
5 eur – Opiskelijat, eläkeläiset, lapset 7-16 v., HIFK Fan Club-jäsenet
Kausikortti 70 eur, sisältää runkosarjan 12 kotiottelua

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunuilla 1, 1A, 3B (Keskustasta), 3T (Töölöstä), 8 (Metro/Sörnäinen) tai bussilla 51 – pysäkkinä suuntaa antavasti ”Urheilutalo”. Lämpimästi tervetuloa!