HIFK – GrIFK perjantaina Urheilutalolla

GrIFK 2402 Header (2)

Käsipallon SM-Liiga
Ylempi loppusarja
HIFK – GrIFK
Pe 24.2. klo 19:15
Helsingin Urheilutalo

Hiihtolomaviikon perjantaina HIFK isännöi viheräasuista sisarseuraa Kauniaisista. GrIFK otti alkusarjassa vakuuttavasti kolmannen sijan, eikä menettänyt pisteitä muille kuin Cocksille ja BK-46:lle. Molemmat Kamrat-derbyt merkittiin granilaisille, kun Kalliossa GrIFK voitti maalein 20-27 ja kotonaan kallion alla maalein 24-21. Loppusarjassa Grankulla sai hyvän lähdön, kun toisen kierroksen matsissa GrIFK onnistui kaatamaan ensimmäistä kertaa BK-46:n yhden maalin kotivoitolla. Myös HIFK pärjäsi hyvin BK:ta vastaan Karjaalla, mutta isännät onnistuivat varmistamaan 37-33 kotivoiton ottelun neljällä viimeisellä maalilla.

Loppusarjan taulukossa HIFK aloitti kahdella tappiolla Cocksia ja BK-46:tta vastaan ja tavoittelee yhä avauspisteitään. Granin arvokas voitto BK:sta nosti Grönan jo kolmeen pisteeseen aivan raitapaitojen tuntumaan. HIFK:lta vaaditaan siis kahta peräkkäistä voittoa Granista, jotta Röda ehtisi vielä tavoitella loppusarjan kolmatta sijaa. Alkusarjassa Granin hyökkäys oli liigan neljänneksi tehokkainta 465 maalilla (ka. 25,8 maalia / ottelu). Kolmospaikalla tehdyissä oli 31 maalia enemmän heittänyt HIFK keskiarvolla 27,6 maalia per ottelu. Oman maalin puolustamisessa GrIFK oli liigan ykkösenä. Alkusarjan 18 pelissä oma verkko heilui vain 445 kertaa (ka. 24,7 / ott), kun HIFK-verkot pölisi 503 kertaa (ka. 27,9 / ott). Maalin vartijoina ovat kaksi eniten palloja torjunutta veskaa, kun Granin Patrik Roslander on pysäyttänyt 212 palloa (37,4 %) ja HIFK:n Bogdan Klepa 200 heittoa (35,0 %). HIFK:n paras maalintekijä Rui Rolo on liigan kakkosena 124 maalilla, kun Grankullan tilastoa johtaa Peik Sjöblom 104 osumalla.

HIFK siirtyy paperittomaan ottelutapahtumaan
Fyysisen kontaktin vähentämiseksi ottelukohtainen käsiohjelma on aina ladattavissa sähköisesti oman kännykän näytölle. Kaudella 2022-23 joukkueiden kokoonpanot julkaistaan aina pelipäivänä IFK-kotisivuilla, mistä pelaajat on helppo tarkastaa omalla puhelimella.
 

Jos et ehdi hakea linkkejä matsiennakosta tai SoMe-kanavista, on käsiohjelma mahdollista ladata lippukassalta löytyvän QR-koodin avulla. QR-koodi luetaan älypuhelimen kameraa käyttäen, ja sovellus avaa näyttöön molempien joukkueiden kokoonpanot sekä muita tärkeitä tietoja ottelusta. Erilaisia QR-ohjelmia löydät runsaasti sovelluskaupoista nimellä ”QR Reader”

Joukkueiden kokoonpanot

PÄÄSYLIPUT HIFK:N KÄSIPALLO-OTTELUIHIN

Liput kaikkiin IFK-kotiotteluihin myydään pelipäivinä Urheilutalon yläovella, 2. kerros. Lipunmyynti avataan tunti ennen ottelun alkua. Käteismaksu/yleisimmät pankkikortit (ei Smartum-setelit)

Netissä voit ostaa sähköisen pääsylipun ennakkoon HS-Menokoneen kautta. Maksettu mobiililippu toimitetaan sähköpostiin ja QR-koodi tarkistetaan ovella sisäänkäynnin yhteydessä.

OSTA LIPUT NETISSÄ

Pääsylippujen hinnat:

  • 15 € / AIKUISET
  • 10 € / OPISKELIJAT, ELÄKELÄISET, LAPSET 7-16 V

 

TURVATOIMENPITEET HIFK-KOTIOTTELUISSA
 Nämä varotoimenpiteet ovat voimassa toistaiseksi kaikissa HIFK-kotiotteluissa:
 
o  Tule peliin vain terveenä
 
o  Huolehdi käsihygieniasta, yski vain hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan
 

 

 

Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Handis-TV:n nettistriiminä.

SM-Liigan jokainen ottelu lähetetään suorana Handis.tv-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin koko sarjan kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk.

Tekemällä tilauksesi HIFK:n joukkuesivuston kautta tuot taloudellista tukea suoraan omalle joukkueelle! Tue suosikkijoukkuettasi ja nauti SM-Liigan kaikista otteluista koko kauden ajan! Mene osoitteeseen https://handis.tv/hifk-handball-men/ ja tilaa katseluoikeus suosikkijoukkueesi kanavalta. Kanavalle pääset painamalla HIFK logoa.

KOTIOTTELUT

 

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunulla  1, 3 tai 8 – pysäkkinä suuntaa antavasti “Urheilutalo”. www.reittiopas.fi

 

PYSÄKÖINTI

 

Helsingin Urheilutalolla ei ole omaa asiakaspysäköintiä. UT:n ympäristössä olevat kadunvarsipaikat (esim. Helsinginkadun tai Kirstinkadun varressa) ovat käytettävissä maksutta viikonloppuina, arkisin klo 9-21 pysäköintimaksu on 2 eur / 1 h.

HIFK Käsipallon fanituotteet NYT MYYNNISSÄ

Valikoima HIFK Käsipallon fanituotteita nyt myynnissä Helsingin Urheilutalolla IFK:n liigaotteluiden yhteydessä. Hanki itsellesi muodikkaan punaista väriä juomapulloina, tuubihuivina, tai tummemmassa sävyssä HIFK-pipona