HIFK hakee Turusta viimeistä naulaa

ÅIFK 2134

Käsipallon SM-Liiga
Alempi jatkosarja
Åbo IFK – HIFK
Ke 2.3. klo 19:00
Samppalinna, Turku

Jatkosarjan kolmella voitolla avannut HIFK tarvitsee enää yhden voiton kolmesta jäljellä olevasta pelistä lohkovoiton varmistamiseen. Parhailla lähtöpisteillä aloittanut HIFK on kolmella voitolla venyttänyt eron jo kuuteen pisteeseen, kun Åbo ei ole saanut vielä yhtään voittoa jatkosarjassa. Alkusarjassa molemmat pelit päättyivät kotivoittoihin Åbon hoitaessa pelin Turussa maalein 26-19 ja Helsingforsin Helsingissä maalein 31-26. Alkusarjan ensimmäinen kohtaaminen Kalliossa merkittiin HIFK:lle lukemin 30-29 Joel Hagströmin ratkaistua voiton 6 sekuntia ennen loppusummeria.

Loppusarjan toisessa pelissään Åbo hävisi kotikentällään Siuntiolle 31-36. Turussa on ollut synkkä syys- ja talvikausi, sillä kanarialinnut ovat lokakuun alun jälkeen voittaneet vain yhden ottelun, kun joulukuussa SIF kaatui 33-27. Alkusarjassa HIFK ja ÅIFK heittivät täsmälleen saman määrän maaleja, molempien onnistuessa maalinteossa 366 kertaa (ka. 26,1 / ott). Omaan päähän eroa tuli hieman yli 30 osumaa, HIFK:n päästettyä 412 maalia (ka. 29,4 / ott) ja åbolaisten 445 maalia (31,8 / ott.) Loppusarjassa ensimmäisten pelien tulokset ovat hieman kasvattaneet eroja, nyt maalinteossa HIFK:n johto 34-30 ja puolustuksessa 28-33. Joukkueiden parhaat maalintekijät koko kaudelta ovat HIFK:ssa Vladimir Knopinskii 106 maalia (17 ott.) ja Åbolla Peik Sjöblom 77 maalia (16 ott.)

Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä SolidSport-sovelluksen nettistriiminä.

SM-Liigan jokainen ottelu lähetetään suorana SolidSport-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin koko sarjan kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk.Tekemällä tilauksesi HIFK:n joukkuesivuston kautta tuot taloudellista tukea suoraan omalle joukkueelle! Tue suosikkijoukkuettasi ja nauti SM-Liigan kaikista otteluista koko kauden ajan hintaan 9.90EUR/kk. Mene osoitteeseen https://solidsport.com/hifk-handball/ ja tilaa katseluoikeus suosikkijoukkueesi kanavalta! Kanavalle pääset painamalla suosikkijoukkueesi logoa.