HIFK keskiviikkona Kauniaisiin

HC West – HIFK Ke 17.10. klo 19:00

Neljän kierroksen jälkeen sarjan jumboksi tipahtanut IFK kohtaa vieraissa sarjakolmosen HC Westin. Viisi viimeisintä kautta finaaleihin päättänyt West menetti kesällä lauman avainpelaajiaan Dickeniin, mutta kaksinkertainen mestarijoukkue pysyttelee kärjen tuntumassa tuoreemmallakin miehistöllä.

Tämän kauden viidestä matsista Westillä on kolme voittoa (ÅIFK, BK-46, SIF) ja tasuri Akillesta vastaan, syksyn ainut tappio tuli Handisliigan avausmatsista Cocksia vastaan. Joukkue on pitänyt kiinni kovasta puolustuksestaan tälläkin kaudella, ÅIFK ja BK-46 puristettiin täysin aseettomiksi alle 20 maaliin.

IFK:n kausi on alkanut huonoimmalla mahdollisella tavalla, kun neljästä pelistä muistoksi jäi vain neljä tappiota. Alkukaudesta punaisen pelissä on ollut vain kaksi ongelmaa, hyökkäys ja puolustus, joten kokonaisuutena hyvien tulosten saavuttaminen on ollut hieman haastavaa. Paras suoritus oli vieraspeli Siuntiossa, kun IFK hävisi niukasti vain yhdellä maalilla. Muissa peleissään IFK on opetellut virheistään Akilleksen, BK-46:n ja Dickenin ottaessa selvät voitot.