HIFK kohtaa Siuntion ke 30.9.

Käsipallon SM-Liiga
HIFK – Sjundeå IF
Ke 30.9. klo 20:00
Helsingin Urheilutalo

 

Erinomaisella Cocks-ottelulla kautensa aloittanut HIFK hakee edelleen avausvoittoaan. Yksi ehdottomista mestarisuosikeista oli pahimmillaan 7 maalia IFK:n takana, mutta lievät ongelmat omassa kokoonpanossa toivat liikaa rasitusta ottelun lopussa ja Cocks pääsi karkaamaan 31-33 voittoon viimeisellä vitosella. Hyvin toiminut yhteispeli heti avauspelissä antaa kuitenkin reilusti toivoa seuraaviin matseihin. Siuntion kausi alkoi samoin tappiolla, kun Grani puolestaan varmisti voittonsa vasta toisen jakson viimeisellä 2-minuuttisella. Vaihtelevassa ottelussa Siuntio heitti 25 maalia, kahdeksan eri pelaajan käsistä. Paras viimeistelijä oli Christoffer Thor viidellä osumalla.

Siuntion kausi alkoi haastavissa merkeissä joukkueen menetettyä runsaasti tärkeitä palasia pitkään yhdessä pelanneesta rungostaan. SIF-paidan jättivät kesän aikana Vincent Voutilainen, Alex von Numers ja Atte Marjamäki, sekä Sten Maasalu vasta kauden alettua. Loppukaudesta vakavasti loukkaantunut maalivahti Rony Leven ei ole vielä toipunut täyteen pelikuntoon. HIFK:n kokoonpanosta puuttuu ensimmäistä peliään IFK:ssa pelannut Jasse Kettunen, joka loukkaantui heti ensimmäisellä jaksolla. Vamman laadusta tai toipumisesta ei ole vielä lopullista tietoa. Myös Erkka Näntö ja Vladimir Knopinskii kuuluvat epävarmoihin osallistujiin.

Viime vuonna joukkueet kohtasivat -onneksi- vain kahdessa liigapelissä. Marraskuussa Siuntiossa IFK piti vähämaalista peliä hallussaan, mutta SIF pelasi sinnikkäästi loppuun asti 7 pelaajalla hyökäten, ja ylsi 21-21 tasapeliin viimeisen sekunnin tasoituksella. Toinen keskinäinen peli oli Helsingissä alkusarjan loppukierroksilla, ja ottelusta tuli vielä dramaattisempi kuin ensimmäisestä pelistä. Molemmat joukkueet olivat vuorollaan johdossa, ja varsinkin lopussa tilanne kääntyi ympäri yhä uudestaan. Lopulta viimeisellä minuutilla IFK haki tasatilanteessa voittomaalia, mutta pallonmenetyksen jälkeen tilanne muuttuikin SIF-rankkariksi. Toto Christou onnistui torjumaan Ott Varikin rangaistusheiton, mutta pallo pomppasi takaisin Varikin ulottuville, joka heitti 27-28 voittomaalin – jälleen viimeisellä sekunnilla.  Suomen Cupin puolivälierässä IFK sentään sai pidettyä johdon loppuun saakka 33-27 kotivoitolla.

HIFK siirtyy paperittomaan ottelutapahtumaan

Viime kaudella käyttöönotettu paperiton ottelutapahtuma soveltuu erityisen hyvin korona-ajan poikkeuskäytäntöihin. Fyysisen kontaktin vähentämiseksi ottelukohtainen käsiohjelma on aina ladattavissa sähköisesti oman kännykän näytölle.
 
Kaudella 2020-21 joukkueiden kokoonpanot julkaistaan aina pelipäivänä IFK-kotisivuilla, mistä pelaajat on helppo tarkastaa omalla puhelimella.
 
Jos et ehdi hakea linkkejä matsiennakosta tai SoMe-kanavista, on käsiohjelma mahdollista ladata lippukassalta löytyvän QR-koodin avulla. QR-koodi luetaan älypuhelimen kameraa käyttäen, ja sovellus avaa näyttöön molempien joukkueiden kokoonpanot sekä muita tärkeitä tietoja ottelusta. Erilaisia QR-ohjelmia löydät runsaasti sovelluskaupoista nimellä ”QR Reader”

Joukkueiden kokoonpanot


PÄÄSYLIPUT HIFK:N KÄSIPALLO-OTTELUIHIN

Liput kaikkiin IFK-kotiotteluihin myydään pelipäivinä Urheilutalon yläovella, 2. kerros. Lipunmyynti avataan tunti ennen ottelun alkua. Käteismaksu/yleisimmät pankkikortit (ei Smartum-setelit)

Pääsylippujen hinnat:

  • 15 € / AIKUISET
  • 10 € / OPISKELIJAT, ELÄKELÄISET, LAPSET 7-16 V
  • 99 € / HIFK-KAUSIKORTTI SIS. RUNKOSARJAN 10 KOTIOTTELUA SEKÄ SUOMEN CUP-KOTIOTTELUT

TURVATOIMENPITEET HIFK-KOTIOTTELUISSA
 
Korona-pandemia aiheuttaa muutoksia Urheilutalon katsomojärjestelyissä. Nämä varotoimenpiteet ovat voimassa toistaiseksi kaikissa HIFK-kotiotteluissa:
 
o  Tule peliin vain terveenä
o  Muista 1,5 metrin turvavälit sisääntullessa ja lippujonossa
o  Vain E-katsomon sisäänkäynti yleisön käytössä (Helsinginkadun puoleinen oviaukko)
o  Jätä aina tyhjä istuin väliä muiden katsojien kanssa – perheenjäsenet tai yhdessä seurueessa otteluun tulleet voivat istua vierekkäsillä paikoilla
o  Istu vain tyhjän paikan yläpuolelle
o  Huolehdi käsihygieniasta, yski vain hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan
o  Vältä tarpeetonta liikkumista hallin aulatiloissa
o  Suosittelemme kasvomaskien käyttöä
o  Saavuthan tapahtumaan Koronavilkkuun rekisteröityneenä
 Koronavilkku on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuottama sovellus, jonka avulla saat tiedon, jos olet sovelluksen arvion mukaan altistunut koronavirukselle. Jos sinulla todetaan tartunta, voit ilmoittaa siitä sovelluksella nimettömästi. Sovelluksessa yksityisyytesi on vahvasti suojattu.Lue lisää sovelluksesta ›
www.koronavilkku.fi


 

Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä SolidSport-sovelluksen nettistriiminä.

SM-Liigan jokainen ottelu lähetetään suorana SolidSport-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin koko sarjan kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk.Tekemällä tilauksesi HIFK:n joukkuesivuston kautta tuot taloudellista tukea suoraan omalle joukkueelle! Tue suosikkijoukkuettasi ja nauti SM-Liigan kaikista otteluista koko kauden ajan hintaan 9.90EUR/kk. Mene osoitteeseen https://solidsport.com/hifk-handball ja tilaa katseluoikeus suosikkijoukkueesi kanavalta! Kanavalle pääset painamalla suosikkijoukkueesi logoa.

KOTIOTTELUT

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunuilla 1, 3, 6, 7 ja 8 tai bussilla 51 – pysäkkinä suuntaa antavasti “Urheilutalo”. www.reittiopas.fi

[googlemaps https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d1983.6371365384668!2d24.94553471628819!3d60.186738181967016!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x469209805dab0019%3A0x375e3c3070030a06!2sHelsingin+Urheilutalo!5e0!3m2!1sfi!2sfi!4v1483454575123&w=100%&h=480]
 

PYSÄKÖINTI

Helsingin Urheilutalolla ei ole omaa asiakaspysäköintiä. UT:n ympäristössä olevat kadunvarsipaikat (esim. Helsinginkadun tai Kirstinkadun varressa) ovat käytettävissä maksutta viikonloppuina, arkisin klo 9-21 pysäköintimaksu on 2 eur / 1 h.