HIFK tavoittelee lohkovoittoa Siuntiossa

SIF HIFK 161119

Käsipallon SM-Liiga
Alempi jatkosarja
Sjundeå IF – HIFK
La 19.3. klo 19:00
Fennia Arena, Siuntio

Loppusarjan viidennessä matsissaan HIFK on voiton päässä lohkovoiton varmistamisesta. Kolmella voitolla ja ÅIFK-tappiolla HIFK on tällä hetkellä 9 pisteessä, kolme pistettä Åbo IFK:n yläpuolella. Ykköspaikan varmistamiseen HIFK tarvitsee voiton Siuntiosta, tai tasapelin Åboa vastaan viimeisessä kotipelissä. Koko alkusarjassa vain yhden voiton saavuttanut SIF on jatkosarjassa napannut yhden voiton Åbo IFK:sta, ja joukkue tarvitsee kotipelistään voiton jatkaakseen play off-paikan tavoittelua. Neljän kierroksen jälkeen Siuntiolla on 3 pistettä taskussa, ja 3 pistettä eroa edellä menevään Åboon.

Keskinäisissä peleissä loppusarjassa HIFK on 4 pelissä heittänyt 133 maalia, Siuntion onnistuessa 115 kertaa. Omaan päätyyn lukemat ovat suunnilleen päinvastaiset, sillä HIFK on päästänyt 116 takaiskua (ka. 29 maalia / ott) kun SIF-verkko on heilunut 131 kertaa (ka. 32,8 / ott) Paras IFK-viimeistelijä Vladimir Knopinskii on tähän mennessä heittänyt 107 maalia (18 ottelua) ja SIuntion Gustav Svanbäck on osunut samassa ajassa 84 kertaa. Alkusarjassa HIFK otti Siuntiosta kaksi voittoa maalein 27-25 ja 25-32, sekä loppusarjassa maalein 24-38 ja 35-31.

Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä SolidSport-sovelluksen nettistriiminä.

SM-Liigan jokainen ottelu lähetetään suorana SolidSport-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin koko sarjan kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk.Tekemällä tilauksesi HIFK:n joukkuesivuston kautta tuot taloudellista tukea suoraan omalle joukkueelle! Tue suosikkijoukkuettasi ja nauti SM-Liigan kaikista otteluista koko kauden ajan hintaan 9.90EUR/kk. Mene osoitteeseen https://solidsport.com/hifk-handball/ ja tilaa katseluoikeus suosikkijoukkueesi kanavalta! Kanavalle pääset painamalla suosikkijoukkueesi logoa.