HIFK tavoittelee välieräpaikkaa Suomen Cupissa

Käsipallo Suomen Cup 1/4-finaali
HIFK – Akilles
Ti 11.11. klo 19:00
Helsingin UT

Suomen Cupissa joukkueiden lukumäärä on pelattu kahdeksaan viimeiseen osallistujaan. Cup-arvonnassa puolivälieräpareiksi nostettiin

HIFK – Akilles
HC West – COcks
ÅIFK – Dicken
Atlas – SIF

Arpa toi siis IFK:lle vastaan tämän kauden liigapaikastaan luopuneen Porvoon Akilleksen. Akilles tekee hallittua nuorennusleikkausta, ja uudet pelaajat saavat opetella miesten peleihin ensin I-divisioonassa. Porvoossa junioritoiminta on kuitenkin voimissaan, joten IFK saa ainakin nuoren ja vauhdikkaan vastuksen.

Akilles lunasti paikkansa puolivälierissä päihittämällä Esbo IF:n lukemin 24-22, kun HIFK raivasi tieltään Riihimäen Dynamon maalein 35-22. I-divisioonassa Akilles johtaa sarjaa tasapisteissä GrIFK:n ja Hangö IK:n kanssa. Tasaisessa kärkikahinassa Akilles on kahdeksasta ottelustaan kerännyt viisi voittoa ja 10 pistettä, mutta GrIFK on yltänyt samaan pistemäärään vain 6 pelissä ja Hanko 7 pelissä.

IFK:n liigakausi on ollut melko murheellinen, sillä joukkue on sarjataulukossa sijalla 8 vain kahden voiton turvin. HIFK:n edellinen peli HC Westiä vastaan ratkesi viime hetkillä granilaisten neljän maalin voittoon, ja seuraava liigapeli odottaa jo perjantaina Atlaksen saapuessa isolle kylälle.

Pääsyliput Cup-otteluun
10 eur – Aikuiset
6 eur – Lapset 7-16 v, opiskelijat, eläkeläiset, HIFK Fan Club

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunuilla 1, 1A, 3 (Keskustasta), 2 (Töölöstä), 8 (Metro/Sörnäinen) tai bussilla 51 – pysäkkinä suuntaa antavasti ”Urheilutalo”.