Jälleen tuplaviikko vieras- ja kotikentällä

Cocks 1909

Käsipallon SM-Liiga
BK-46 IF – HIFK
Ke 16.11. klo 19:00
Karjaan palloiluhalli, Raasepori

HIFK – Cocks
La 19.11. klo 17:00
Helsingin Urheilutalo

Seuraava tuplaviikko käynnistyy taas vierasmatkalla läntiselle Uusimaalle, missä vastustajana on sarjakakkonen BK-46. Tällä kaudella BK on taipunut vain Cocksille kahdessa liigapelissä, avauskierroksella Riihimäellä maalein 37-30 sekä marraskuun alussa kotonaan 27-32. Viikonloppuna homma jatkuu yhtä hankalaa joukkuetta vastaan, kun Kallioon vierailulle saapuu sarjan ykkösjoukkue Cocks.

Kahdeksan pelin jälkeen Cocksilla on nokassaan 15 pistettä seitsemällä voitolla ja yhdellä tasapelillä. Kukkoilijat on liigassa kakkosena tehtyjen maalien määrässä 283 osumalla (keskiarvo 35,4 maalia per ottelu) kun omiin on mennyt 200 palloa (ka. 25 / ott.) HIFK:lla on 9 matsin jälkeen 4 voittoa ja 5 tappiota, yltäen 8 pisteellä neljännelle sijalle Siuntion edellä. HIFK on onnistunut maalinteossa 240 kertaa (ka. 26,7 maalia / ottelu) ja päästänyt omaan verkkoon 256 takaiskua (ka. 28,4 / ott.)

BK-46:n Nico Rönnberg johtaa liigan maalipörssiä heitettyään 8 pelissä yhteensä 80 maalia. Tasaisessa hopeataistossa HIFK:n Rui Rolo on kakkosena upotettuaan 9 matsissa 56 maalia, niukasti ennen BK:n kakkospyssyä Sebastian Säkkistä (9 peliä / 52 maalia). IFK-hyökkääjistä myös André Udd (42) ja Vladimir Knopinskii (39) mahtuvat maalintekijöiden Top-10. Kärkikymmenikön ulkopuolelta löytyy Cocksin nykyään tasaväkisen hyökkäyksen paras viimeistelijä Teemu Tamminen 37 maalilla.

HIFK siirtyy paperittomaan ottelutapahtumaan
Paperiton ottelutapahtuma soveltuu erityisen hyvin korona-ajan poikkeuskäytäntöihin. Fyysisen kontaktin vähentämiseksi ottelukohtainen käsiohjelma on aina ladattavissa sähköisesti oman kännykän näytölle.
 
Kaudella 2022-23 joukkueiden kokoonpanot julkaistaan aina pelipäivänä IFK-kotisivuilla, mistä pelaajat on helppo tarkastaa omalla puhelimella.
 

Jos et ehdi hakea linkkejä matsiennakosta tai SoMe-kanavista, on käsiohjelma mahdollista ladata lippukassalta löytyvän QR-koodin avulla. QR-koodi luetaan älypuhelimen kameraa käyttäen, ja sovellus avaa näyttöön molempien joukkueiden kokoonpanot sekä muita tärkeitä tietoja ottelusta. Erilaisia QR-ohjelmia löydät runsaasti sovelluskaupoista nimellä ”QR Reader”

Joukkueiden kokoonpanot

PÄÄSYLIPUT HIFK:N KÄSIPALLO-OTTELUIHIN

Liput kaikkiin IFK-kotiotteluihin myydään pelipäivinä Urheilutalon yläovella, 2. kerros. Lipunmyynti avataan tunti ennen ottelun alkua. Käteismaksu/yleisimmät pankkikortit (ei Smartum-setelit)

Netissä voit ostaa sähköisen pääsylipun ennakkoon HS-Menokoneen kautta. Maksettu mobiililippu toimitetaan sähköpostiin ja QR-koodi tarkistetaan ovella sisäänkäynnin yhteydessä.

OSTA LIPUT NETISSÄ

Pääsylippujen hinnat:

  • 15 € / AIKUISET
  • 10 € / OPISKELIJAT, ELÄKELÄISET, LAPSET 7-16 V

TURVATOIMENPITEET HIFK-KOTIOTTELUISSA
 
Korona-pandemia aiheuttaa muutoksia Urheilutalon katsomojärjestelyissä. Nämä varotoimenpiteet ovat voimassa toistaiseksi kaikissa HIFK-kotiotteluissa:
 
o  Tule peliin vain terveenä
o  Muista 1,5 metrin turvavälit sisääntullessa ja lippujonossa
o  Vain E-katsomon sisäänkäynti yleisön käytössä (Helsinginkadun puoleinen oviaukko)
o  Huolehdi käsihygieniasta, yski vain hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan
o  Vältä tarpeetonta liikkumista hallin aulatiloissa

 

Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä SolidSport-sovelluksen nettistriiminä.

SM-Liigan jokainen ottelu lähetetään suorana SolidSport-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin koko sarjan kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk. Voit myös ostaa koko käsipallokauden kaikki lähetykset kertasummalla 79 eur.

Tekemällä tilauksesi HIFK:n joukkuesivuston kautta tuot taloudellista tukea suoraan omalle joukkueelle! Tue suosikkijoukkuettasi ja nauti SM-Liigan kaikista otteluista koko kauden ajan! Mene osoitteeseen https://solidsport.com/hifk-handball-men/ ja tilaa katseluoikeus suosikkijoukkueesi kanavalta. Kanavalle pääset painamalla HIFK logoa.

KOTIOTTELUT

 

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunulla  1, 3 tai 8 – pysäkkinä suuntaa antavasti “Urheilutalo”. www.reittiopas.fi

 

PYSÄKÖINTI

 

Helsingin Urheilutalolla ei ole omaa asiakaspysäköintiä. UT:n ympäristössä olevat kadunvarsipaikat (esim. Helsinginkadun tai Kirstinkadun varressa) ovat käytettävissä maksutta viikonloppuina, arkisin klo 9-21 pysäköintimaksu on 2 eur / 1 h.

HIFK Käsipallon fanituotteet NYT MYYNNISSÄ

Valikoima HIFK Käsipallon fanituotteita nyt myynnissä Helsingin Urheilutalolla IFK:n liigaotteluiden yhteydessä. Hanki itsellesi muodikkaan punaista väriä juomapulloina, tuubihuivina, tai tummemmassa sävyssä HIFK-pipona