Kaksoiskattaus Kamrat-derbyjä lauantaina

Naisten SM-sarja
HIFK – GrIFK
La 30.10. klo 16:00
Helsingin UT

Miesten SM-Liiga
HIFK – GrIFK
La 30.10. klo 18:30
Helsingin UT

Lauantaina 30.10. Urheilutalolla pelataan tupla-annoksena Kamrat-derbyjä. Iltapäivällä kentällä kamppailevat HIFK ja Grankulla IFK naisten SM-sarjassa klo 16:00, ja pelin päättyessä parketille vaihdetaan samojen seurojen miehistöt SM-Liiga otteluun klo 18:30. Miesten Liigassa HIFK on yhä ilman voittoja, mutta tappioita on kertynyt muillekin jengeille. Ainoastaan kärkikolmikko Cocks, Dicken ja BK-46 ovat keränneet reilusti pisteitä ja karanneet kauas muiden edelle. Grankulla IFK on viidestä pelistään kirjannut kaksi voittoa (SIF, HC Tallinn) ja kolme tappiota, ja neljä pisteellä pitää sarjataulukon neljättä paikkaa tasoissa Åbo IFK:n kanssa. HIFK:lle viisi ottelua on tuottanut vasta yhden pisteen HC Tallinn-tasapelistä, muista otteluista HIFK on kärsinyt tappiot Dickenille, Cocksille, BK-46:lle ja Åbo IFK:lle.

Joukkueiden maalinteko on melko tasaisessa tahdissa, kun 5 ottelun jälkeen Grankulla on tehnyt 122 maalia (ka. 24,4 maalia per ottelu) ja HIFK 115 maalia (ka. 23 maalia/ott). Puolustus on ollut pitävämpää Grankullan päädyssä, kun Gröna on päästänyt 129 maalia (ka. 25,8 / ott) ja Rödalle on mennyt viidessä matsissa 147 takaiskua (ka. 29,4 / ott). Grankullan maalipörssiä johtaa Robin Granlund 29 maalilla, ja HIFK:n paras viimeistelijä on 31 maalia heittänyt Vladimir Knopinskii.  

HIFK siirtyy paperittomaan ottelutapahtumaan

Paperiton ottelutapahtuma soveltuu erityisen hyvin korona-ajan poikkeuskäytäntöihin. Fyysisen kontaktin vähentämiseksi ottelukohtainen käsiohjelma on aina ladattavissa sähköisesti oman kännykän näytölle.
 
Kaudella 2021-22 joukkueiden kokoonpanot julkaistaan aina pelipäivänä IFK-kotisivuilla, mistä pelaajat on helppo tarkastaa omalla puhelimella.
 

Jos et ehdi hakea linkkejä matsiennakosta tai SoMe-kanavista, on käsiohjelma mahdollista ladata lippukassalta löytyvän QR-koodin avulla. QR-koodi luetaan älypuhelimen kameraa käyttäen, ja sovellus avaa näyttöön molempien joukkueiden kokoonpanot sekä muita tärkeitä tietoja ottelusta. Erilaisia QR-ohjelmia löydät runsaasti sovelluskaupoista nimellä ”QR Reader”

Joukkueiden kokoonpanot


PÄÄSYLIPUT HIFK:N KÄSIPALLO-OTTELUIHIN

Liput kaikkiin IFK-kotiotteluihin myydään pelipäivinä Urheilutalon yläovella, 2. kerros. Lipunmyynti avataan tunti ennen ottelun alkua. Käteismaksu/yleisimmät pankkikortit (ei Smartum-setelit)

Pääsylippujen hinnat:

  • 15 € / AIKUISET
  • 10 € / OPISKELIJAT, ELÄKELÄISET, LAPSET 7-16 V

TURVATOIMENPITEET HIFK-KOTIOTTELUISSA
 
Korona-pandemia aiheuttaa muutoksia Urheilutalon katsomojärjestelyissä. Nämä varotoimenpiteet ovat voimassa toistaiseksi kaikissa HIFK-kotiotteluissa:
 
o  Tule peliin vain terveenä
o  Muista 1,5 metrin turvavälit sisääntullessa ja lippujonossa
o  Vain E-katsomon sisäänkäynti yleisön käytössä (Helsinginkadun puoleinen oviaukko)
o  Jätä aina tyhjä istuin väliä muiden katsojien kanssa – perheenjäsenet tai yhdessä seurueessa otteluun tulleet voivat istua vierekkäsillä paikoilla
 
o  Huolehdi käsihygieniasta, yski vain hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan
o  Vältä tarpeetonta liikkumista hallin aulatiloissa
o  Suosittelemme kasvomaskien käyttöä
o  Saavuthan tapahtumaan Koronavilkkuun rekisteröityneenä
 
 
Koronavilkku on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuottama sovellus, jonka avulla saat tiedon, jos olet sovelluksen arvion mukaan altistunut koronavirukselle. Jos sinulla todetaan tartunta, voit ilmoittaa siitä sovelluksella nimettömästi. Sovelluksessa yksityisyytesi on vahvasti suojattu.Lue lisää sovelluksesta › www.koronavilkku.fi

 

 

Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä SolidSport-sovelluksen nettistriiminä.

SM-Liigan jokainen ottelu lähetetään suorana SolidSport-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin koko sarjan kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk.Tekemällä tilauksesi HIFK:n joukkuesivuston kautta tuot taloudellista tukea suoraan omalle joukkueelle! Tue suosikkijoukkuettasi ja nauti SM-Liigan kaikista otteluista koko kauden ajan hintaan 9.90EUR/kk. Mene osoitteeseen https://solidsport.com/hifk-handball-men ja tilaa katseluoikeus suosikkijoukkueesi kanavalta! Kanavalle pääset painamalla suosikkijoukkueesi logoa.

KOTIOTTELUT

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunulla  1, 3 tai 8 – pysäkkinä suuntaa antavasti “Urheilutalo”. www.reittiopas.fi

 

PYSÄKÖINTI

Helsingin Urheilutalolla ei ole omaa asiakaspysäköintiä. UT:n ympäristössä olevat kadunvarsipaikat (esim. Helsinginkadun tai Kirstinkadun varressa) ovat käytettävissä maksutta viikonloppuina, arkisin klo 9-21 pysäköintimaksu on 2 eur / 1 h.

 HUOM !! Käynnissä olevat Helsinginkadun katutyöt RAJOITTAVAT MERKITTÄVÄSTI alueen parkkipaikkojen määrää. Suosittelemme julkisten liikennevälineiden käyttöä lokakuun loppuun saakka.

 

IFK Kaulaliina