Kamraattikamppailu lauantaina

ÅIFK 0503 (640x277)

Käsipallon SM-Liiga
HIFK – Åbo IFK
La 5.3. klo 17:00
Helsingin UT

HIFK:lla on vuorossa runkosarjan viimeinen kotiottelu, turkulaista sisarseuraa vastaan. HIFK on pienessä tappiokierteessä, kun kolmessa edellisessä pelissä on tullut häviöt HC Westiä, SIF:iä ja Cocksia vastaan. Åbossakaan kuntopuntari ei näytä juuri paremmalta, kun viidestä viimeisestä matsista tuloksena on vain yksi voitto Dynamosta.

Kauden aikaisemmat kohtaamiset ovat päättyneet HIFK-juhliin. Kotona Kalliossa HIFK voitti 8 maalilla 35-27 ja Turun Samppalinnassa murskalukemin 17-42. Koko kaudella Åbo on saavuttanut vasta kolme voittoa Dynamon kustannuksella, sekä 7. sarjapisteensä tasapelistä Siuntiota vastaan. HIFK:lla on 21 ottelusta jo 22 pistettä 9 voitolla ja 4 tasapelillä. Yksi voitto jäljellä olevista peleistä riittäisi nostamaan ottelukohtaisen pistekeskiarvon vähintään 1,00 pisteeseen.

LIIGAOTTELUIDEN PÄÄSYLIPUT:

12 eur – aikuiset
6 eur – lapset 7-16 v, opiskelijat, eläkeläiset, HIFK Fan Club

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunuilla 1, 1A, 3 (Keskustasta), 2 (Töölöstä), 8 (Metro/Sörnäinen) tai bussilla 51 – pysäkkinä suuntaa antavasti ”Urheilutalo”.

Lämpimästi tervetuloa!