Kamrat-derby Turussa lauantaina

ÅIFK 2134

Käsipallon SM-Liiga
Åbo IFK – HIFK
La 25.9. klo 14:00
Samppalinna, Turku

Liigavuoden ensimmäinen kamrat-derby nähdään lauantaina, kun jumbokerholaiset Åbo ja Helsingfors kohtaavat Turussa. Molemmat tähtipaidat ovat kärsineet kaksi tappiota avauskierroksilla, ja ovat vielä nollilla yhdessä Siuntion kanssa. Åbo on saanut tiukan vastuksen heti kauden alkuun, turkulaisten kohdattua ekoissa peleissään viime kauden finaalijoukkueet. Cocks läksytti isäntiä Turussa 11 maalin erolla 26-37, ja seuraavana viikonloppuna Dicken antoi samaa vauhtia nyt 12 maalin erolla 38-26. HIFK:lla vastassa oli hopea- ja pronssimitalistit, kun Dicken voitti paikallisavauksen 35-24 ja ensimmäisessä kotimatsissa BK-46 kävi hakemassa pisteet kuuden maalin vierasvoitolla 22-28.

Joukkueet kohtasivat elokuussa IFK Cupin harjoituspelissä, HIFK:n avatessa kauden 26-33 voitolla Samppalinnassa. Viime kauden viidestä kohtaamisesta HIFK voitti kolme ensimmäistä, kunnes loppusarjassa Åbo varasti voittopinnat kahdesta viimeisestä pelistä. Tämän kauden liigamatseissa Åbo on tehnyt tasaisesti 26 maalia jokaisessa, HIFK:n ollessa hieman jäljessä yhteensä 46 tehdyllä. Åbon parhaat viimeistelijät ensimmäisissä peleissä ovat Oscar Berglund 12 maalia ja Andreas Nyström 10 maalia, HIFK:n hyökkäyspeli ei ole vielä löytänyt parhaita aseitaan ja joukkueen maalipörssiä johtaa laituri Vladimir Knopinskii 10 maalilla.

Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä SolidSport-sovelluksen nettistriiminä.

SM-Liigan jokainen ottelu lähetetään suorana SolidSport-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin koko sarjan kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk.Tekemällä tilauksesi HIFK:n joukkuesivuston kautta tuot taloudellista tukea suoraan omalle joukkueelle! Tue suosikkijoukkuettasi ja nauti SM-Liigan kaikista otteluista koko kauden ajan hintaan 9.90EUR/kk. Mene osoitteeseen https://solidsport.com/hifk-handball-men ja tilaa katseluoikeus suosikkijoukkueesi kanavalta! Kanavalle pääset painamalla suosikkijoukkueesi logoa.