Kauden avausottelu HIFK-GrIFK Ke 13.9. klo 19:00

Miesten SM-Liiga
HIFK – GrIFK
Ke 13.9. klo 19:00
Helsingin Urheilutalo

Liigakausi saadaan vauhtiin tv-kameroiden edessä, kun VeikkausTV:n live-ottelussa pelataan Kamrat-derby Helsingfors IFK – Grankulla IFK. Heti ensimmäisessä pelissä jaetaan raskaat sarjapisteet, kun molemmat IFK:t tavoittelevat paikkaa ylemmässä nelikossa. Joukkueiden välisessä historiassa erikoista on, että HIFK ei ole ikinä voittanut sarjapeliä Kauniaisten Luolassa, joten kotipisteiden merkitys on sitäkin tärkeämpi. HIFK:n terveystilanne on melko hyvä, Richard Ahlgren on varmasti sivussa alavartalovamman vuoksi ja Roman Protcenkon pelikunto selviää alkuviikon harjoituksissa. Harjoituskauden otteluissa HIFK on tehnyt hyvää jälkeä hyökkäyksissä, mutta puolustuspäässä yhteispeliä täytyy saada vielä tiiviimmäksi liigamatsien voittamiseksi.

30 ensimmäistä Veikkaus-kortin esittänyttä voivat ostaa otteluun 2 pääsylippua 1 hinnalla (14 eur).

PÄÄSYLIPUT HIFK:N KÄSIPALLO-OTTELUIHIN

Liput kaikkiin IFK-kotiotteluihin myydään pelipäivinä Urheilutalon yläovella, 2. kerros. Lipunmyynti avataan tunti ennen ottelun alkua. Käteismaksu/yleisimmät pankkikortit (ei Smartum-setelit)

Pääsylippujen hinnat:
14 € – Aikuiset
8 € – Lapset, opiskelijat, eläkeläiset, HIFK Fan Club
99 € – HIFK-KAUSIKORTTI sis. runkosarjan 12 kotiottelua sekä Suomen Cupin kotipelit

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunuilla 1, 3, 8 (Metro/Sörnäinen) tai bussilla 51 – pysäkkinä suuntaa antavasti ”Urheilutalo”. www.reittiopas.fi