Keskiviikkona kotipeli Dickeniä vastaan

Miesten SM-Liiga
HIFK – Dicken
Ke 13.2. klo 19:00
Helsingin Urheilutalo

IFK pelaa jo kolmannen ottelun putkeen kotikentällään, nyt paikalliskilpailija Dickeniä vastaan. Edellisissä peleissä Cocks karkasi kolmen maalin voittoon viimeisen viiden minuutin aikana, ja SIF repäisi 10 maalin eron myös vasta ottelun viimeisellä kuudenneksella. Sarjakakkosena tällä hetkellä majaileva Drumsö IK, joka on hävinnyt koko kaudella vasta kaksi ottelua Cocksia vastaan, pystyy varmasti juoksuvoimallaan haastamaan IFK:n matsin loppuun saakka. IFK ja Dicken ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti, ja kummassakin pelissä Dicken otti selvänumeroiset voitot 23-35 ja 31-22.

Dickenillä tilastot tukevat kakkossijaa sarjassa, sillä joukkue on tehnyt toiseksi eniten maaleja, 564, sekä päästänyt toiseksi vähiten eli 412 takaiskua. Koko sarjassa paras viimeistelijä on Cocks 587 tehtyä maalia ja paras puolustaja HC West 395 päästettyä. Vastaavasti sijalla kuusi oleva HIFK on päästänyt kuudenneksi eniten maaleja 552, mutta tilastot valehtelevat hyökkäystehoissa sillä IFK on liigan kolmanneksi paras viimeistelijä jo 503 maalillaan.

Joukkueiden parhaat maalintekijät ovat suunnilleen samoissa lukemissa, IFK:n Sergei Glinca on heittänyt 125 maalia ja ottelun enemmän pelannut Benny Broman on osunut 119 kertaa. Myös Dickenin Timmy Thor kuuluu jo 100 maalin kerhoon, heitettyään 108 maalia. IFK:lta kokoonpanosta puuttuu ainakin maalivahti Ville Ilmonen, ja sunnuntaina itsensä loukannut Andre Orel odottaa vielä pelilupaa lääkäriltä.

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunuilla 1, 1A, 3B (Keskustasta), 3T (Töölöstä), 8 (Metro/Sörnäinen) tai bussilla 51 – pysäkkinä suuntaa antavasti ”Urheilutalo”. Lämpimästi tervetuloa!

Pääsyliput HIFK:n käsipallo-otteluihin
8 eur – Aikuiset
5 eur – Opiskelijat, eläkeläiset, lapset 7-16 v., HIFK Fan Club-jäsenet