Kotiavaus UT:lla lauantaina

Käsipallon SM-Liiga
HIFK – BK-46
La 28.9. klo 14:30
Helsingin UT

Handisliiga käynnistyy Helsingissä lauantaina, kun IFK isännöi toisen kierroksen klassikko-ottelussa BK-46:tta Karjaalta. Kumpikin joukkue on kokenut muutamia muutoksia miehistöönsä viime kaudesta, mutta iso osa pelaajarungosta on pysynyt samana. Molemmilla onkin voitto pohjalla liigan avauskierrokselta, IFK:n kaadettua Atlaksen Vantaalla numeroin 24-28 ja BK:n otettua kotivoiton Siuntiosta maaliluvuin 26-22. Kilpailukauden ensimmäisissä peleissä Suomen Cupissa HIFK tiputti Akilleksen jatkosta viime hetken 32-30 voitolla, mutta Karjaalla kisa päättyi ensimmäiseen otteluun Atlaksen puhkottua punaraitaista puolustusta lukemin 23-28.

IFK:n päävalmentaja Kenneth Bäcklund, kausi avattiin vierasvoitolla Vantaalta. Millä keinoilla IFK korjaa pisteet kotikentälläkin?
– ”Kuten Atlas-pelissäkin, meidän tulee keskittyä tarkasti omaan tekemiseen. Otamme yhden tilanteen kerrallaan ja puolustamme aina tarkasti.”
Mitä odotat BK:n esityksiltä?
– ”Hyvin vaikea sanoa, kun en ole vielä nähnyt BK-pelejä tällä kaudella. Korpimäki oli ilmeisen hyvässä iskussa Siuntiota vastaan.”
Millaisessa vireessä on IFK:n kokoonpano?
– ”Joitain pelaajia on vielä poissa, ja muutamalla on pieniä vaivoja. Sama tilanne kuin kaikilla muillakin joukkueilla.”

Pääsyliput HIFK:n käsipallo-otteluihin

10 eur – Aikuiset
6 eur – Opiskelijat, eläkeläiset, lapset 7-16 v.

90 eur – HIFK-Kausikortti sis. runkosarjan 12 kotiottelua

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunuilla 1, 1A, 3 (Keskustasta), 2 (Töölöstä), 8 (Metro/Sörnäinen) tai bussilla 51 – pysäkkinä suuntaa antavasti ”Urheilutalo”.

Lämpimästi tervetuloa!