Lauantaina Cocks-HIFK Riihimäellä

Miesten SM-Liiga
Cocks – HIFK
La 10.11. klo 16:00
Riihimäen Urheilutalo

Handisliigaa jatketaan parin viikon maajoukkuetauon jälkeen. Edellisellä pelikierroksella lokakuun puolella IFK avasi voittotilinsä Atlaksen kustannuksella, ja Cocks jatkoi voittoputkeaan puhtaasti kuuteen kaatamalla Siuntion vieraissa. Sarjataulukossa joukkueet ovat siis eri päissä, kun Cocks jakaa ykkössijan täysin pistein yhdessä Dickenin kanssa, ja IFK:n lisäksi jumbokerhoon kahdella sarjapisteellä kuuluvat ÅIFK sekä SIF.

Tilastoissa joukkueiden suurin ero näkyy tehdyissä maaleissa, riihimäkeläisten heitettyä kuudessa ottelussa peräti 65 maalia enemmän kuin IFK. Cocks on jäänyt vain kerran alle 30 tehtyyn, voittaessaan Åbo IFK:n 29-20, ja suurimmat lukemansa kukkopaidat heittivät Porvoossa 38-41 ilotulituksessa. Omassa päässä ero on huomattavasti pienempi, IFK:n ollessa vain 16 maalia perässä Cocksin 162 takaiskusta. Hyökkäysvoimallaan Cocks on voittanut kolme peliä, joissa vastustajakin pääsi yli 30 osumaan, mutta kolmessa muussa kilpailijat pidettiin 20 maalin tuntumassa.

Myös Baltian Liigassa kilpaileva Cocks on vahvistanut rivejään tälle kaudelle jo kuuden ulkomaalaisen voimin. Koko liigan maalipörssiä johtaa Teemu Tamminen 48 osumalla kuudessa pelissä, Riihimäelle palanneen Kristo Järven tukiessa joukkueen kakkospyssynä 34 maalilla. IFK:laisten maalipörssiä johtaa kokenut Oskar Köhler 29 maalilla, Sergei Glincan ollessa kakkosena 24 maalilla. Ottelu pelataan Riihimäen Urheilutalolla lauantaina klo 16:00 alkaen, tilannetta voi seurata SM-Liigan LiveScore-palvelusta osoitteessa www.handisliiga.fi/live/