Liiga-avaus Pirkkolassa lauantaina

20210306_184146

Käsipallon SM-Liiga
Dicken  – HIFK
La 11.9. klo 16:00
Pirkkolan palloiluhalli

Uusi liigakausi saadaan vauhtiin lauantaina 11.9. Stadin Derbyn merkeissä. Edelliset kohtaamiset keväällä meni Dickenin juhliessa, kun larulaiset pudottivat IFK:n kesälomille suoraan kahdessa pelissä puolivälierissä. Dicken tsemppasi pudotuspeleissä finaaliin asti, mutta loppuotteluissa Cocks hoiti mestaruuden puhtaasti otteluvoitoin 3-0. Koronavuoden jälkeen kummassakin joukkuessa on nähty poikkeuksellisen reippaasti vaihtuvuutta. Dicken ilmoitti kesällä seitsemän pelaajan vaihtavan maisemaa, ja IFK:ssakin viime kauden jengistä puuttuu tässä vaiheessa toistakymmentä pelaajaa.

Uusiutuneiden miehistöjen voimasuhteista ei juuri ole tietoa ennen ensimmäistä ottelua, mutta HIFK ei ollut aivan terävimmillään harjoituskaudella. Elokuussa HIFK voitti vain ÅIFK:n, ja seuraava voitto tuli Suomen Cupissa HK Pötsiä vastaan. Dickenin harjoituspeleihin on merkitty yksi voitto Siuntiota vastaan maalein 36-26, ja Suomen Cupissa Dicken teurasti Riihimäen Dynamon lukemin 49-16. Lauantain ottelu aloitetaan hiljaisella hetkellä pitkäaikaisen Dicken-huoltajan Mambo Kelkan muistolle.

Pääsyliput ennakkoon Dicken-nettikaupasta

Aikuiset 10 eur
Muut 5 eur

Ottelun pääsyliput suositellaan ostamaan ennakkoon. Jos tilaa jää vapaaksi, pääsylippuja voi ostaa korttimaksulla ovelta. Näytä kuvakaappaus maksetuista lipuista puhelimellasi sisääntullessa, tule otteluun vain terveenä!

Ottelut ovat nähtävissä suorina lähetyksinä SolidSport-sovelluksen nettistriiminä.

SM-Liigan jokainen ottelu lähetetään suorana SolidSport-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin koko sarjan kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk. Koko kauden kattava kertatilaus maksaa 79 eur ja sisältää jokaisen liigaottelun viimeiseen finaaliin saakka.

Tekemällä tilauksesi HIFK:n joukkuesivuston kautta tuot taloudellista tukea suoraan omalle joukkueelle! Tue suosikkijoukkuettasi ja nauti SM-Liigan kaikista otteluista koko kauden ajan hintaan 9.90EUR/kk. Mene osoitteeseen https://solidsport.com/hifk-handball-men ja tilaa katseluoikeus suosikkijoukkueesi kanavalta!