Liiga jatkuu Dickenin vieraana

Käsipallon SM-Liiga
Dicken – HIFK
Ke 5.11. klo 19:15
Pirkkolan palloiluhalli

Lähes kolmen viikon sarjatauon jälkeen HIFK palaa liigamatsien makuun Pirkkolassa. Isäntäjoukkue Dicken on aloittanut kauden puhtaasti viidellä voitolla, ja johtaa sarjaa tasapisteissä tappiottoman Cocksin kanssa. IFK:n osalta alkukausi ei ole sujunut niin hyvin, sillä kuuden ensimmäisen pelin jälkeen voittosarakkeessa on vasta kaksi merkintää BK-46:n ja Dynamon kustannuksella. Viimeisessä ottelussaan HIFK jumiutui vain 18 tehtyyn maaliin kotimatsissa Atlasta vastaan.

Dickenin pisteputkesta löytyy tällä hetkellä peräkkäiset voitot Atlasta, SIF:iä, BK:ta, Westiä ja Åbo IFK:ta vastaan. Dicken ylsi 30 tehtyyn maaliin Atlasta ja Åboa vastaan, myös BK-46 kaatui selvällä 10 maalin erolla lukemin 17-27. SIF- ja West-otteluissa pelattiin tiukemmalla erolla, mutta Dickenin keräsi voitot sarjan pitävimmällä puolustuksella. Viidessä matsissa Dicken on päästänyt vain 105 takaiskua (ka. 21 maalia / ottelu).

IFK:n oma pelisysteemi ei ole vieläkään löytänyt parasta tehoaan, ja omassa päässä on kuuden pelin aikana soinut jo 179 kertaa (ka. 29,8 / ott). Hyökkäyssuuntaan IFK on osunut 141 kertaa (ka. 23,5 / ott) ja Dicken on jo viidessä matsissa heittänyt samat 140 maalia (ka. 28 / ott). IFK:n paras maalintekijä Nikola Zujic on upottanut viidessä pelissä 33 häkkiä, Dickenissä Benny Bromanilla on 25 osumaa. Lauttasaarelaisten hyökkäys toimii tasaisen laajasti, sillä jo viisi pelaajaa on rikkonut 20 maalin rajan, kun IFK:n hyökkäyksessä Zujicin kaverina vasta Jasper Hellberg on ehtinyt kahdenkympin kerhoon.