Liiga jatkuu kahden pelin viikolla

SIF HIFK 161119

Käsipallon SM-Liiga
Sjundeå IF – HIFK
Ke 9.11. klo 19:00
Fennia Arena, Siuntio

HIFK – GrIFK
La 12.11. klo 17:00
Helsingin Urheilutalo

Eurocup-viikonlopun jälkeen HIFK saa urakoida neljä liigapeliä 10 päivän kuluessa. Alkusarjan toinen puolikas alkaa Siuntiossa keskiviikkona, kun HIFK kohtaa uudestaan Sjundeå IF:n. Tämän kauden avauspelissä HIFK nappasi niukan kotivoiton 27-26, kun SIF ei onnistunut tasoitusyrityksessään ottelun viimeisellä minuutilla. Ensimmäisen sarjakierroksen kuudesta ottelusta HIFK sai kolme voittoa (SIF, Dicken, ÅIFK) ja hävisi kolmesti (BK-46, Cocks, GrIFK). Siuntion tilastoista löytyy samoin kolme voittoa (Dicken, GrIFK, ÅIFK) ja kolme tappiota (HIFK, BK-46, Cocks) ja joukkue jakaa sarjan nelospaikan HIFK:n kanssa 6 sarjapisteellä 6 pelistä.

HIFK:n lauantainen vastustaja Grankulla IFK on matsin enemmän pelanneena 2 pistettä HIFK:n ja Siuntion edellä. Seitsemästä pelistään Grönalla on 3 voittoa (HIFK, ÅIFK x 2) kaksi tappiota (BK-46, SIF) ja kaksi tasapeliäkin (Cocks, Dicken). Keskinäisissä peleissä GrIFK voitti HIFK:n Kauniaisissa maalein 25-22, mutta hävisi kotiluolassaan Siuntiolle lukemin 29-30. Kolmikolla tulee kiinnostavat kamppailut peräkkäisillä kierroksilla, kaiken lisäksi ylempään jatkosarjaan mahtuisi vain kaksi parhaiten pelaavaa kolmen jengin tasaisesta keskiryhmästä. Kuuden pelin jälkeen Grankulla on tehnyt kolmikosta eniten maaleja 170 osumallaan, Siuntio on upottanut 167 palloa ja HIFK:n lukemat 158 maalia tarkoittaa hieman yli 26 maalin keskiarvoa per ottelu. Puolustuspäässä HIFK:n 167 takaiskua (ka. 27,8 maalia / ott) on kolmanneksi vähiten koko Liigassa, Grani on päästänyt 6 pelissä 171 maalia ja Siuntion verkkoja on pöllytetty jo 190 kertaa (ka. 31,7 / ott.)

Maalinteossa HIFK on ainut joukkue, jolla on 3 pelaajaa liigan 10 parhaan viimeistelijän joukossa. BK:n Nico Rönnberg johtaa maalipörssiä selvästi 55 maalillaan, kun HIFK:n Rui Rolo (38 maalia), André Udd (30) ja Vladimir Knopinskii (29) mahtuvat liigatilasoissa sijoille 2, 6 ja 9. Granin nälkäisin maalintekijä Peik Sjöblom jakaa kutospaikan André Uddin kanssa 30 maalilla, ja Siuntion maalipyssy Dmytro Turchenko on liigakolmosena 34 maalilla. Oman maalin vahtimisessa HIFK:n Bogdan Klepa on 75 torjunnalla saavuttanut 38 & torjuntatehot, Granin Patrik Roslanderilla 71 torjunnalla 34 % ja Siuntion tasaisesti pelanneet Lazar Minic ja Mika Malassu ovat molemmat hieman alle 30 prosentissa.

HIFK siirtyy paperittomaan ottelutapahtumaan
Paperiton ottelutapahtuma soveltuu erityisen hyvin korona-ajan poikkeuskäytäntöihin. Fyysisen kontaktin vähentämiseksi ottelukohtainen käsiohjelma on aina ladattavissa sähköisesti oman kännykän näytölle.
 
Kaudella 2022-23 joukkueiden kokoonpanot julkaistaan aina pelipäivänä IFK-kotisivuilla, mistä pelaajat on helppo tarkastaa omalla puhelimella.
 

Jos et ehdi hakea linkkejä matsiennakosta tai SoMe-kanavista, on käsiohjelma mahdollista ladata lippukassalta löytyvän QR-koodin avulla. QR-koodi luetaan älypuhelimen kameraa käyttäen, ja sovellus avaa näyttöön molempien joukkueiden kokoonpanot sekä muita tärkeitä tietoja ottelusta. Erilaisia QR-ohjelmia löydät runsaasti sovelluskaupoista nimellä ”QR Reader”

Joukkueiden kokoonpanot

PÄÄSYLIPUT HIFK:N KÄSIPALLO-OTTELUIHIN

Liput kaikkiin IFK-kotiotteluihin myydään pelipäivinä Urheilutalon yläovella, 2. kerros. Lipunmyynti avataan tunti ennen ottelun alkua. Käteismaksu/yleisimmät pankkikortit (ei Smartum-setelit)

Netissä voit ostaa sähköisen pääsylipun ennakkoon HS-Menokoneen kautta. Maksettu mobiililippu toimitetaan sähköpostiin ja QR-koodi tarkistetaan ovella sisäänkäynnin yhteydessä.

OSTA LIPUT NETISSÄ


Pääsylippujen hinnat:

  • 15 € / AIKUISET
  • 10 € / OPISKELIJAT, ELÄKELÄISET, LAPSET 7-16 V

TURVATOIMENPITEET HIFK-KOTIOTTELUISSA
 
Korona-pandemia aiheuttaa muutoksia Urheilutalon katsomojärjestelyissä. Nämä varotoimenpiteet ovat voimassa toistaiseksi kaikissa HIFK-kotiotteluissa:
 
o  Tule peliin vain terveenä
o  Muista 1,5 metrin turvavälit sisääntullessa ja lippujonossa
o  Vain E-katsomon sisäänkäynti yleisön käytössä (Helsinginkadun puoleinen oviaukko)
o  Huolehdi käsihygieniasta, yski vain hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan
o  Vältä tarpeetonta liikkumista hallin aulatiloissa

 

 

Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä SolidSport-sovelluksen nettistriiminä.

SM-Liigan jokainen ottelu lähetetään suorana SolidSport-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin koko sarjan kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk. Voit myös ostaa koko käsipallokauden kaikki lähetykset kertasummalla 79 eur.

Tekemällä tilauksesi HIFK:n joukkuesivuston kautta tuot taloudellista tukea suoraan omalle joukkueelle! Tue suosikkijoukkuettasi ja nauti SM-Liigan kaikista otteluista koko kauden ajan! Mene osoitteeseen https://solidsport.com/hifk-handball-men/ ja tilaa katseluoikeus suosikkijoukkueesi kanavalta. Kanavalle pääset painamalla HIFK logoa.

KOTIOTTELUT

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunulla  1, 3 tai 8 – pysäkkinä suuntaa antavasti “Urheilutalo”. www.reittiopas.fi

 

PYSÄKÖINTI

 

Helsingin Urheilutalolla ei ole omaa asiakaspysäköintiä. UT:n ympäristössä olevat kadunvarsipaikat (esim. Helsinginkadun tai Kirstinkadun varressa) ovat käytettävissä maksutta viikonloppuina, arkisin klo 9-21 pysäköintimaksu on 2 eur / 1 h.

HIFK Käsipallon fanituotteet NYT MYYNNISSÄ

Valikoima HIFK Käsipallon fanituotteita nyt myynnissä Helsingin Urheilutalolla IFK:n liigaotteluiden yhteydessä. Hanki itsellesi muodikkaan punaista väriä juomapulloina, tuubihuivina, tai tummemmassa sävyssä HIFK-pipona