Liiga jatkuu tuplaviikolla

sif-1712

Miesten SM-Liiga
Cocks – HIFK
Ke 14.12. klo 19:00
Riihimäen urheilutalo

HIFK – SIF
La 17.12. klo 15:00
Helsingin Urheilutalo

Muutaman viikon hiljaiselon jälkeen liiga hyppää taas vauhtiin kahden ottelun viikkotahdilla. Cocksille liigatauko oli vain viitteellinen, sillä joukkue kävi hakemassa Suomen Cupin mestaruuskannun Vantaalta sekä vietti toisenkin viikon vielä voitokkaasti Baltian Liigan peleissä. Kukkopaitojen pienet loukkaantumisongelmat eivät juuri kentällä näkyneet, vaan riihimäkeläiset pelasivat vahvat tulokset kaikista otteluistaan. IFK:lla onkin kova haaste päästä mukaan Cocksin pelituntumaan, jos vain isännillä riittää vauhtia vielä kotikentälleenkin.

Lauantaina Kalliossa vietetään IFK:n käsipallopäivää. Tuplakattauksen aloittaa miesten liigaottelu HIFK-SIF klo 15:00, ja välittömästi kentän vapauduttua seuraavana matsina nähdään klo 17:30 naisten SM-sarjan kamrat-derby HIFK-ÅIFK. Matseissa palkitaan myös junioripuolen syyskauden tsempparit, joten nähtävää riittää koko iltapäiväksi.

Sjundeå IF on antanut IFK:lle tasaisen vastuksen jo usean vuoden ajan. Tältäkin kaudelta voitot ovat tasan 1-1. IFK sai napattua viiden maalin vierasvoiton 23-28 ensimmäisessä liigakohtaamisessa, mutta SIF kuittasi tilit Suomen Cupin puolivälierässä. Liigan sarjataulukossa joukkueet ovat peräkkäin sijoilla 6 ja 7, kun 11 ottelua pelannut Siuntio on kerännyt 11 pistettä IFK:n 9 pistettä vastaan 10 ottelun jälkeen. Molemmilla joukkueilla on takanaan kaksi tappiotonta ottelua, Siuntio on viimeksi voittanut Åbo IFK:n vieraissa 27-32 ja Dynamon kotonaan 30-16. Myös IFK on päässyt iskemään kunnon maalilukuja kahdessa edellisessä kotipelissään, kun PIF kaatui 36-25 ja Stadin Derby Dickeniä vastaan päättyi tasalukemiin 34-34.

Pääsyliput HIFK:n käsipallo-otteluihin

14 € – Aikuiset
8 € – Opiskelijat, eläkeläiset, lapset 7-16 v., HIFK Fan Club

Liput kaikkiin IFK-kotiotteluihin myydään Ticketmasterin kaikkien myyntikanavien kautta. Pääsyliput Urheilutalolle ovat numeroituja paikkalippuja. Ennakkolipun ostaessa voit itse valita haluamasi paikan, ovimyynnissä saat parhaan saatavilla olevan paikan. Liput voi nyt maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Rekisteröitymällä Ticketmasterin asiakkaaksi saat kampanjatarjouksia tuleviin IFK-otteluihin sekä muita kanta-asiakasetuja IFK-käsipallolta!

LIPUT TICKETMASTERISTA
Ennakkoliput IFK-otteluihin

99 € – HIFK-Kausikortti sis. runkosarjan 12 kotiottelua sekä Suomen Cup-kotiottelut

ut-katsomokartta

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunuilla 1, 1A, 3 (Keskustasta), 2 (Töölöstä), 8 (Metro/Sörnäinen) tai bussilla 51 – pysäkkinä suuntaa antavasti ”Urheilutalo”.

Lämpimästi tervetuloa!