Lokakuu vauhtiin kukonpesästä

Cocks 2601

Miesten SM-Liiga
Cocks – HIFK
La 1.10. klo 16:00
Cocks Arena, Riihimäki

Kolmen ensimmäisen liigakierroksen jälkeen HIFK on jäänyt yhteen voittoon avauspelistään HIFK-SIF 27-26. Grankulla IFK kaatoi HIFK:n Granissa kolmen maalin erolla 25-22 ja BK-46 tyrmäsi Kalliossa toisella jaksolla jopa 11 maalin vierasvoiton 23-34. Cocksin kausi on alkanut puhtaammin numeroin, sillä kahdesta liigapelistä on tullut kaksi voittoa. Avauskierroksella BK-46 kaatui kotikentällä maalein 37-30, ja Turun vierailulla Åbo IFK:lla pyyhittiin lattiaa maalein 19-46.

Viime kausi Riihimäellä päättyi skandaalimaisen huonosti vain pronssimitaleihin kahdeksan peräkkäisen mestaruuden jälkeen, ja joukkueessa on ollut hurja vaihtuvuus uuden suunnan hakemiseksi. Ensimmäisenä palana päävalmentajaksi saatiin Ranskan Proleaguesta siirtynyt Christophe Viennet, jonka jälkeen lentokentälle oli asiaa useamminkin. Kovinta tasoa aikaisempien seurojen perusteella olivat Ranskan pääsarjasta Starleaguesta Riihimäelle löydetyt vasen pakki Edson Imare ja maalivahti Nicolas Gauthier. Eurooppa Liigan otteluihin tähdännyt Cocks on tänä vuonna pakattu peräti 14 ulkomaalaispelaajan valikoimalla, ja ensimmäisten pelien perusteella Cocks Areenalla ei tarvitse keväällä pronssipeliä katsella.

Viime kaudella joukkueet ehtivät pelata viisi keskinäistä ottelua. Alkusarjan kahdessa pelissä Cocks otti selvät voitot maalein 27-35 ja 34-29, ja puolivälierissä homma oli suoraan kolmessa pelissä poikki. Cocks voitti molemmat kotipelinsä 7 maalin erolla, ja Stadissa IFK pääsi vain kuuden maalin päähän. Tämän vuoden liigapeleissä Cocks on hyökännyt raivoisasti, ja kahdessa pelissä maaleja on syntynyt 37 ja 46. Kukkopaidoilla on siis kahdesta pelistään 11 maalia enemmän kuin IFK:lla kolmesta matsista (72 tehtyä). Liigan maalintekijätilastoa johtaa BK-paidasta Nico Rönnberg, mutta jaetulta kakkossijalta löytyy IFK:n Vladimir Knopinskii ja Cocksin Teemu Tamminen. Molemmilla on 18 tehtyä maalia yhdessä Dickenin Roni Syrjälän kanssa. Omassa päässä HIFK on kärsinyt tähän mennessä 85 takaiskua (ka. 28,3 per ottelu) ja Cocks-verkkoon pallo on saatu vasta 49 kertaa (ka. 24,5 / ott.)

Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä SolidSport-sovelluksen nettistriiminä.

SM-Liigan jokainen ottelu lähetetään suorana SolidSport-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin koko sarjan kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk. Voit myös ostaa koko käsipallokauden kaikki lähetykset kertasummalla 79 eur.

Tekemällä tilauksesi HIFK:n joukkuesivuston kautta tuot taloudellista tukea suoraan omalle joukkueelle! Tue suosikkijoukkuettasi ja nauti SM-Liigan kaikista otteluista koko kauden ajan! Mene osoitteeseen https://solidsport.com/hifk-handball-men/ ja tilaa katseluoikeus suosikkijoukkueesi kanavalta. Kanavalle pääset painamalla HIFK logoa.

IFK Kaulaliina