Loppusarja vauhtiin Karjaalla la 11.2.

BK46 1102 (2)

Käsipallon SM-sarja
Ylempi loppusarja
BK-46 – HIFK
La 11.2. klo 16:00
Karjaan Palloiluhalli

HIFK osallistuu ensimmäistä kertaa neljällä jengillä pelattavaan ylempään loppusarjaan. Alkusarjan perusteella on odotettavissa kovia vastustajia, sillä IFK ei saanut pistettäkään 9 ottelusta Cocksia, BK-46:tta ja GrIFK:ta vastaan. Haastavat ottelut tuovat kuitenkin tärkeää kokemusta korkean tason peleistä. Kolme kohtaamista BK:ta vastaan päättyivät siis karjaalaisten voittoihin, kun raitapaidat juhlivat Stadissa 23-34 ja 28-33 vierasvoittoja, sekä kotonaan Karjaalla kylvettivät IFK:n kauden pahimmilla tappiolukemilla 42-24.

IFK kävi tutustumassa pelikenttään Suomen Cup välierässä Cocksia vastaan, mutta edes punainen kotipaita ei tuonut voittoa. IFK:n edellinen liigavoitto Karjaalla nähtiin huhtikuussa 2019, kun Röda voitti dramaattisen puolivälieräsarjan viidennen matsin vieraissa ja eteni välieriin. Tämän kauden kotipeleistään BK-46 on hävinnyt vain yhden Cocksia vastaan. Alkusarjan 18 pelissä BK-46 teki toiseksi eniten maaleja liigassa (612) ja päästi omiin toiseksi vähiten (454) Joukkueen paras maalintekijä Nico Rönnberg oli koko liigan tehokkain maalinteossa, kun 17 pelissä maaleja syntyi 142. HIFK yltää joukkueena kolmannelle sijalle tehdyissä maaleissa (496), ja puolustuskin onnistui neljänneksi pienimmillä takaiskuilla (503). IFK:n paras viimeistelijä Rui Rolo yltää liigan maalipörssissä kakkoseksi 110 maalillaan.

Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Handis-tv:n nettistriiminä.

SM-Liigan jokainen ottelu lähetetään suorana Handis.tv-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin koko sarjan kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk. Voit myös ostaa koko käsipallokauden kaikki lähetykset kertasummalla 79 eur.

Tekemällä tilauksesi HIFK:n joukkuesivuston kautta tuot taloudellista tukea suoraan omalle joukkueelle! Tue suosikkijoukkuettasi ja nauti SM-Liigan kaikista otteluista koko kauden ajan! Mene osoitteeseen https://handis.tv/hifk-handball-men/ ja tilaa katseluoikeus suosikkijoukkueesi kanavalta. Kanavalle pääset painamalla HIFK logoa.