Loppusarjan viimeinen kotipeli HIFK – BK-46

BK-46 Header (2)

Käsipallon SM-Liiga
Ylempi loppusarja
HIFK – BK-46
To 16.3. klo 19:30
Helsingin Urheilutalo

HIFK pelaa loppusarjan viimeisen kotimatsinsa Kalliossa Karjaan BK-46:tta vastaan. Alkusarjassa kakkoseksi sijoittunut BK-46 on kärsinyt hieman miehistövajausta loppusarjan matseissa, ja tuloksena on tähän mennessä vain yksi voitto HIFK:sta. HIFK:n voitettua Granin vieraskentällä, ovat tulokset loppusarjassa menneet ristiin ja BK-46 on sijalla kolme vain kahden lähtöpisteen verran IFK:n edellä. Ensimmäinen kohtaaminen Karjaalla pelattiin tasaisesti 56 minuuttiin saakka, kunnes BK-46 ratkaisi voiton heittämällä matsin neljä viimeistä maalia loppulukemiin 37-33. Loppusarjan toisessa pelissään BK kärsi kauden ensimmäisen tappionsa GrIFK:lle, ja kaksoisottelu Cocksia vastaan tuotti tälläkin kertaa kaksi tappiota.

Tämän kauden neljästä kohtaamisesta BK:lla on puhdas tili 4 voitolla. Kahdesti BK voitti kotihallissaan, ja alkusarjan kaksi peliä Kalliossakin päättyivät BK:n 23-34 ja 28-33 vierasvoittoihin. Keskinäisten pelien paras maalintekijä BK-46-HIFK otteluissa on ollut IFK:n Rui Rolo, joka neljässä matsissa on mättänyt 33 palloa BK-verkkoon. BK:n Linus Sjöman on kolmessa ottelussa ehtinyt heittää 23 maalia, ja liigan ykköspyssy Nico Rönnberg tarvitsi vain kaksi ottelua 19 maaliinsa. Maalinteossa BK-46 on liigan toiseksi tehokkain joukkue, koko kauden 22 ottelussa maaleja on syntynyt jo 734 kappaletta (keskiarvo 33,4 maalia / ottelu). HIFK on tilaston kolmosena tehtyään 22 pelissä yhteensä 609 maalia (ka. 27,7 maalia / ott). Liigan maalintekijätilastoissa kärkipaikasta kilpailevat Nico Rönnberg 142 maalilla ja Rui Rolo 135 maalilla, mutta taustalla on vaanimassa myös Cocksin Teemu Tamminen 125 osumalla. Oman maalin puolustamisessa BK-46 on sijalla kolme, kun Mikael Heinosen pömpelissä verkko on pölähtänyt 583 kertaa (ka. 26,5 / ott). HIFK:lla takaiskuja on neljänneksi vähiten, 624 miinusmaalia (ka.28,4 /ott)

HIFK siirtyy paperittomaan ottelutapahtumaan
Fyysisen kontaktin vähentämiseksi ottelukohtainen käsiohjelma on aina ladattavissa sähköisesti oman kännykän näytölle. Kaudella 2022-23 joukkueiden kokoonpanot julkaistaan aina pelipäivänä IFK-kotisivuilla, mistä pelaajat on helppo tarkastaa omalla puhelimella.
 

Jos et ehdi hakea linkkejä matsiennakosta tai SoMe-kanavista, on käsiohjelma mahdollista ladata lippukassalta löytyvän QR-koodin avulla. QR-koodi luetaan älypuhelimen kameraa käyttäen, ja sovellus avaa näyttöön molempien joukkueiden kokoonpanot sekä muita tärkeitä tietoja ottelusta. Erilaisia QR-ohjelmia löydät runsaasti sovelluskaupoista nimellä ”QR Reader”

Joukkueiden kokoonpanot

PÄÄSYLIPUT HIFK:N KÄSIPALLO-OTTELUIHIN

Liput kaikkiin IFK-kotiotteluihin myydään pelipäivinä Urheilutalon yläovella, 2. kerros. Lipunmyynti avataan tunti ennen ottelun alkua. Käteismaksu/yleisimmät pankkikortit (ei Smartum-setelit)

Netissä voit ostaa sähköisen pääsylipun ennakkoon HS-Menokoneen kautta. Maksettu mobiililippu toimitetaan sähköpostiin ja QR-koodi tarkistetaan ovella sisäänkäynnin yhteydessä.

OSTA LIPUT NETISSÄ

Pääsylippujen hinnat:

  • 15 € / AIKUISET
  • 10 € / OPISKELIJAT, ELÄKELÄISET, LAPSET 7-16 V

 

TURVATOIMENPITEET HIFK-KOTIOTTELUISSA
 Nämä varotoimenpiteet ovat voimassa toistaiseksi kaikissa HIFK-kotiotteluissa:
 
o  Tule peliin vain terveenä
 
o  Huolehdi käsihygieniasta, yski vain hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan
 

 

 

Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Handis-TV:n nettistriiminä.

SM-Liigan jokainen ottelu lähetetään suorana Handis.tv-suoratoistopalvelun kautta. Sivustolta voit ostaa yksittäisiä ottelulähetyksiä hintaan 5,90 eur / ottelu, tai kuukausipassin koko sarjan kaikkiin matseihin hintaan 9,90 eur / kk.

Tekemällä tilauksesi HIFK:n joukkuesivuston kautta tuot taloudellista tukea suoraan omalle joukkueelle! Tue suosikkijoukkuettasi ja nauti SM-Liigan kaikista otteluista koko kauden ajan! Mene osoitteeseen https://handis.tv/hifk-handball-men/ ja tilaa katseluoikeus suosikkijoukkueesi kanavalta. Kanavalle pääset painamalla HIFK logoa.

KOTIOTTELUT

 

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunulla  1, 3 tai 8 – pysäkkinä suuntaa antavasti “Urheilutalo”. www.reittiopas.fi

 

PYSÄKÖINTI

 

Helsingin Urheilutalolla ei ole omaa asiakaspysäköintiä. UT:n ympäristössä olevat kadunvarsipaikat (esim. Helsinginkadun tai Kirstinkadun varressa) ovat käytettävissä maksutta viikonloppuina, arkisin klo 9-21 pysäköintimaksu on 2 eur / 1 h.

HIFK Käsipallon fanituotteet NYT MYYNNISSÄ

Valikoima HIFK Käsipallon fanituotteita nyt myynnissä Helsingin Urheilutalolla IFK:n liigaotteluiden yhteydessä. Hanki itsellesi muodikkaan punaista väriä juomapulloina, tuubihuivina, tai tummemmassa sävyssä HIFK-pipona