Loppusarjan viimeinen kotipeli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Käsipallon SM-Liiga
Alempi loppusarja
HIFK – Sjundeå IF
Ti 6.3. klo 19:15
Helsingin Urheilutalo

Tiistai-iltana käydään miesten viimeinen sarjapeli UT:lla, kun kakkospaikan kohtalosta vääntävät HIFK ja SIF. Kolme kierrosta ennen loppuratkaisua IFK:lla on 3 pisteen etumatka Siuntioon, kun IFK on kauden aiemmissa peleissä kerännyt kaksi voittoa ja yhden tasurin SIF:iä vastaan. Viimeisissä peleissään HIFK kohtaa vielä Åbo IFK:n ja GrIFK:n vieraissa, mutta Siuntion etuna on samat ottelun kotikentällään.

Tiistain matsissa on siis tarjolla erinomaisen tärkeitä sarjapisteitä kohti puolivälierä-paikkaa. IFK ei ole tällä kaudella hävinnyt Siuntiolle tiukoista peleistä huolimatta, joten keskinäisten pelien tuloksella IFK:lla on mukavat asetelmat kakkospaikan varmistamiseen. Viime viikon kotipeleistään IFK otti selvän 35-22 voiton Åbosta, mutta melkein yhtä selvän tappion Granille maalein 24-32. Siuntio puolestaan kävi kiertämässä vieraspelejä, häviten Kauniaisissa niukasti 21-25 mutta Turun matkalta jäi kassiin iloisempi 38-25 vierasvoitto.

Joukkuetilastoissa SIF ja HIFK ovat melkoisen tasaväkisiä. Maalinteossa IFK on onnistunut 262 kertaa ja SIF lähes samoin 257 kertaa. Oman maalin puolustuksessa IFK on päästänyt 258 takaiskua, Siuntion pelatessa hieman tarkemmin 245 päästetyllä. Loppusarjan kolmessa ottelussa SIF:n ykköspyssy Ott Varik on upottanut jo 29 maalia, joista 10 IFK:n verkkoon. IFK:n paras viimeistelijä loppusarjan puolella on ollut Roman Protcenko, joka on 3 pelissä osunut 20 kertaa.

Pääsyliput kaikkiin IFK-kotiotteluihin myydään pelipäivinä Urheilutalon yläovella, 2. kerros. Lipunmyynti avataan tunti ennen ottelun alkua. Käteismaksu/yleisimmät pankkikortit (ei Smartum-setelit)

Pääsylippujen hinnat:
14 € – Aikuiset
8 € – Lapset, opiskelijat, eläkeläiset
99 € – HIFK-KAUSIKORTTI sis. runkosarjan 12 kotiottelua 

HIFK pelaa kaikki kotiottelunsa Kalliossa, Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25). Paikan päälle Kallioon löydät raitiovaunuilla 1, 3, 8 (Metro/Sörnäinen) tai bussilla 51 – pysäkkinä suuntaa antavasti ”Urheilutalo”. www.reittiopas.fi